15 april 2015 om 00:00 Sport

SCHERPENZEEL - ,,We willen niets van onze kampioensglans verliezen. Mensen herinneren zich toch de laatst gespeelde wedstrijd." Aan het woord is

Dennis Koorn, die als trainer-coach van Scherpenzeel die het seizoen 2013-2014 graag in stijl wil afsluiten. Zaterdag slaagden de blauwwitten in die opzet: Veenendaal werd naar een 7-1 nederlaag gespeeld.

Zonder de geblesseerde Jouke van Elst en met Harm van Bergen op zijn positie had Scherpenzeel een eenvoudige middag. ,,Ik heb niet echt kunnen genieten van ons spel, maar de individuele klasse gaf de doorslag", meldt Koorn. Dat kwam het best tot uitdrukking bij de tweede treffer van Hafid Charadi. Nadat hij eerst 1-0 had gemaakt, verdubbelde hij hoogstpersoonlijk de score. De spits scoorde fraai uit de draai. De 3-0 vlak voor rust kwam van de voet van Charif Benyessef.

Na de pauze scoorde Martijn van Ginkel twee keer, terwijl Timo Hoefakker en Hicham Largo het zesde en zevende doelpunt voor hun rekening namen. Het slotwoord was echter aan Veenendaal, dat de eretreffer produceerde via Jerome Ipenburg. ,,We waren in de omschakeling niet goed, dat schort eraan als de echte scherpte ontbreekt. Daardoor kwam Veenendaal er soms gevaarlijk uit. Dat doelpunt was daarom ook verdiend", stelt Koorn.

Doelpuntenmakers: 1-0 en 2-0 Hafid Charadi, 3-0 Charif Benyessef, 4-0 en 5-0 Martijn van Ginkel, 6-0 Timo Hoefakker, 7-0 Hicham Largo, 7-1 Jerome Ipenburg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie