15 april 2015 om 00:00 Sport

Interim trainer Manfred Knevel blijft ongeslagen

EDERVEEN - ,,Ik blijf in ieder geval ongeslagen'', lachte Manfred Knevel, na de 4-0 zege op Uni VV. De voormalige spits verving voor de tweede keer dit seizoen Cees Spek, die vanwege prettige familieomstandigheden ontbrak.

De interim trainer zag zijn ploeg een goede eerste helft spelen. ,,We voetbalden in een hoog tempo. Henry van den Dikkenberg en Rico van Beek speelden de spitsen ook goed in. Daardoor konden wij vaak de vrije man vinden. En het is dat Jaap van Doorn en Jarco van den Dikkenberg niet heel balvast waren, anders hadden we er nog meer kunnen uithalen.''

Het duo scoorde wel. Jarco van den Dikkenberg deed dat uit de draai, na voorbereidend werk van Marien van Roekel. Die viel even later met een enkelblessure uit. Kort daarna stoomde Bernard van Vliet aan de linkerkant op. Zijn voorzet kwam bij Jarco van den Dikkenberg, waarna Jaap van Doorn de bal van richting veranderde: 2-0.

Rico van Beek en Jarco van den Dikkenberg stonden aan de basis van de 3-0 van Van Doorn. En uit een indraaiende vrije trap kopte weer Van Doorn de 4-0 binnen. Die met zijn vele doelpunten van de laatste weken inmiddels een weddenschap met Knevel (wel of niet meer dan 17 doelpunten) heeft gewonnen.

,,Daarna acteerden wij veel te slordig. De score had nog wel verdubbeld kunnen worden. Het ging allemaal te makkelijk. De wedstrijd ging als een nachtkaars uit'', had Knevel gezien.

Met nog drie duels te gaan, is Advendo zo goed als zeker van de nacompetitie. ,,Er moet nog een punt gepakt worden'', weet Manfred Knevel. ,,Maar in zo'n competitie zijn wij dat aan onze stand verplicht.''

Doelpunten: Jarco van den Dikkenberg 1-0, Jaap van Doorn 2, 3 en 4-0.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie