15 april 2015 om 00:00 Sport

HARSKAMP - Het is duidelijk niet het seizoen van Harskamp. Voor de tweede keer dit seizoen werd verloren van Wodanseck: 2-1.

Trainer Ronald de Roos is een geplaagd man. Waar vaste waarden als Lars van Wikselaar en Arnand van Norel al lang ontbreken, konden ook Danny Burgwal en Aldo van Norel niet opgesteld worden. Andy Waaijenberg en Benno Jansen waren ook niet fit.

Een van de invallers, tweede elftalspeler Jasper Jansen, kopte na een minuut of twintig de bal naar Harm van Rooijen, die scoorde. Het betekende de 1-1. Want nadat Harskamp al een keer gewaarschuwd was, werd opnieuw de snelle rechtsbuiten Kevin Flisijn aangespeeld. Die was sneller dan zijn directe tegenstander Jari Langenbach: 1-0.

,,In de rust heb ik aangegeven dat we korter en feller op de centrale middenvelder en rechtsbuiten moesten zitten. Dat waren de beste twee spelers, waarover alles ging. Net toen ik zei tegen Dick van Wikselaar dat we het eerste kwartier in de tweede helft zouden overleven, opnieuw een steekbal naar die snelle rechtsbuiten (Flisijn) : 2-1.''

Benno Jansen verzuimde nog de gelijkmaker aan te tekenen. Het bleef 2-1. Harskamp blijft op de voorlaatste plaats staan. ,,We moeten zorgen dat het seizoen niet als een nachtkaars uitgaat'', besluit Ronald de Roos.

Doelpunten: Kevin Flisijn 1-0; Harm van Rooijen 1-1; Kevin Flisijn 2-1.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie