Covebo verstevigt contacten in Barneveld

7 januari 2014 om 00:00 Ondernemend

BARNEVELD/NIJKERK - De vestiging van Covebo Uitzendgroep in Barneveld wil de lokale contacten verstevigen. Daarom is naast vestigingsmanager Jacob Mulder en Voorthuizenaar Gert Jansen ook Barnevelder Edward Westeneng toegevoegd aan het team.

Covebo is inmiddels dertien jaar actief in Nederland vanuit de hoofdvestiging in Nijkerk. Er zijn tien vestigingen verspreid over het land. Sinds twee jaar is er een vestiging aan de Harselaarseweg 53 op bedrijventerrein Harselaar in Barneveld.

Covebo heeft naar eigen zeggen vooral bekendheid verworven vanwege de inzet van arbeidsmigranten. ,,Maar er is ook een duidelijk omslag op de arbeidsmarkt gaande. Steeds meer namelijk oriënteren wij ons op de markt voor Nederlandse arbeiders'', meldt de uitzendgroep.

Vestigingsmanager Jacob Mulder: ,,Voor de Barneveldse werkzoekenden biedt dit een uitstekend perspectief om werk in Barneveld of omgeving te vinden. En Barneveldse werkgevers zullen in hun specifieke zoektocht naar bij voorkeur personeel uit Barneveld en omgeving bij Covebo zeker slagen. Omdat wij ook zeer goed ingevoerd zijn en veel ervaring hebben op de markt van arbeidsmigranten, kunnen we in iedere gewenste situatie een totaaloplossingen bieden met desgewenst een mix van Nederlands personeel en arbeidsmigranten.''

Meer informatie op de website www.covebo.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie