'Huizen aantrekkelijk in de markt zetten'

19 november 2013 om 00:00 Ondernemend

VOORTHUIZEN: Met ruim dertien jaar ervaring als projectontwikkelaar in bouw- en vastgoed laat Voorthuizenaar Hendrik Jan van Dijk met zijn bedrijf Huis-29Visie naar eigen zeggen een frisse wind door de huizenmarkt waaien. Ondanks dalende prijzen en langere verkooptijden ziet hij kansen en mogelijkheden.

HuisVisie werkt met een 29zeven-stappenplan. Hendrik Jan van Dijk legt uit wat dit precies inhoudt: ,,Verkopers hebben meer in huis dan ze denken. Daarom bieden wij hen de mogelijkheid hun huis zo aantrekkelijk mogelijk in de markt te zetten. Dit doen we met verbouwingsopties zoals een extra slaapkamer of een uitbouw. Deze opties worden virtueel gepresenteerd en creëren een unieke meerwaarde omdat een huis als het ware als nieuwbouwhuis kan worden aangeboden op onze site en natuurlijk ook op Funda. Met een hogere verkoopprijs en snellere verkoop als resultaat. De opties staan overigens los van deze verkoopprijs en worden aanbesteed in de markt." Ook voor kopers zegt HuisVisie daarmee ,,een duidelijke meerwaarde'' te bieden.

Van Dijk vervolgt: ,,Ons huizenaanbod met verbouwingsopties wordt gepresenteerd in de online huisconfigurator. Kopers kiezen op deze eigentijdse manier zelf uit de scherp geprijsde opties en wij begeleiden hen bij de realisatie ervan. Maatwerk, betrokkenheid en ontzorgen staan centraal."

Van Dijk zal zich in de komende periode vooral richten op de lokale en regionale markt. Naast particulieren kunnen ook bedrijven HuisVisie inschakelen voor de verkoop van woningen, zoals bijvoorbeeld makelaars, projectontwikkelaars, woningcorporaties en beleggers. ,,Voor de bouw- en verbouwwerkzaamheden worden zoveel mogelijk plaatselijke bedrijven benaderd.''

HuisVisie is gevestigd aan de G.H. Roeterdinkstraat 78 in Voorthuizen. Meer informatie via www.huisvisie.nl of bel 06-51916440.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie