RVM Bouw I ontsnapt tegen Rabobank

19 december 2012 om 00:00 Nieuws

Het trio van Brons - Richard van Meerveld, Erik Monshouwer en Arie Brons - begon met drie overwinningen tegen Arno Maas, Dick Kaljee en Nico Vermaat van Van den Hul & Luigjes. Toen ook het dubbel door Van Meerveld/Brons tegen Maas/Vermaat in winst werd omgezet, was de wedstrijd al bijna beslist. Pas nadat bij een 6-0 stand de wedstrijd voortijdig beslist was, wist Arno Maas tegen Erik Monshouwer de eer te redden. Het werd uiteindelijk 9-1.

VOORTHUIZEN - In de Accon/avm-bedrijfstafeltenniscompetitie stonden maandagavond in ‘t Trefpunt de promotie/degradatie-wedstrijden op de rol. Waar Arie Brons Elektro zich gemakkelijk via een 9-1 zege op Van den Hul & Luigjes in de Hoofdklasse handhaafde, had RVM Bouw I in de eerste klasse een extra dubbel nodig om zich Rabobank van het lijf te houden.

Meer spanning leverde het duel tussen RVM Bouw I en Rabobank op. RVM Bouw I begon met winst van Remco van Maanen en Gerrit van Maanen op respectievelijk Christian Bisschop en Henk Stomphorst. Ton van Mil tegen Henk Kuyt en het dubbel Van Mil/Stomphorst trokken de stand voor Rabobank weer gelijk. RVM Bouw I kwam via Remco en Gerrit van Maanen opnieuw op een voorsprong van twee punten, maar door overwinningen van Ton van Mil, Henk Stomphorst en Christian Bisschop kwam Rabobank met nog een partij te gaan op een 5-4 voorsprong.

Spannend

In die laatste partij moest Henk Stomphorst zich echter na een spannende vijfsetter in de vijfde set met 11-9 gewonnen geven tegen Remco van Maanen, waardoor de beslissing moest vallen in een extra dubbelspel. Daarin toonden Remco en Gerrit van Maanen zich tegen Ton van Mil en Christian Bisschop met 11-7/11-7/7-11 en 13-11 de sterkste.

Op maandag 14 januari 2013 nemen de tafeltennissers de batjes weer ter hand voor de voorjaarsreeks.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie