Florijn pakt tweede titel op rij

12 december 2012 om 00:00 Nieuws

Nico Nijhoff, Gert Boon en Theo van de Brug hadden hun beste vorm in de kampioenspoule voor de laatste wedstrijd bewaard. Zij wonnen voor Florijn hun enkelspelen en alleen het duo Boon/Van de Brug liet in het dubbel tegen Johan Lankamp en Robert van der Mast een steekje vallen. Nadat Theo van de Brug de stand tegen De Zaak I op 4-1 had gebracht, was de titel binnen. Schildersbedrijf R. van de Beek & Zn. hield de tweede plaats vast door concurrent ‘t Trefpunt met 7-3 te verslaan. Paul Versteeg en Henk van de Koot wonnen hun enkelspelen. Wout van de Top voegde daar een punt aan toe door winst op Kemal Sariusta, maar ging tegen Orhan Özkaya en Erol Saglam, die beiden ook het dubbel wonnen, onderuit.

VOORTHUIZEN - Nadat De Ouwe Roos in de eerste klasse en RVM Bouw II in de tweede klasse vorige week al het kampioenschap hadden gevierd, was het in de Accon/avm-bedrijfstafeltenniscompetitie ditmaal de beurt aan Autobedrijf Florijn om de champagne te ontkurken. Door een 9-1 overwinning op Café De Zaak I werd de titel in de Hoofdklasse geprolongeerd.

Klasse lager

In de degradatiepoule wonnen Arie Brons, Erik Monshouwer en Richard van Meerveld met Arie Brons Elektro met 7-3 van Accon/avm, waardoor het trio Gerrit Broekgaarden, Peter Noordegraaf en Cees van de Pol het in de voorjaarsreeks een klasse lager gaat proberen. Gerrit Eppink, Gert van de Biezen en Jaap van de Pol wonnen met De Zaak II in een wedstrijd, waarin niets meer op het spel stond, met 6-4 van Hans Middendorp, Jan Jansen en Wim Gijsbertsen van Struik Foods.

(Het complete verslag is te lezen in de Barneveldse Krant van woensdag 12 december 2012)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie