Suitela vertrekt bij vv Barneveld

11 december 2012 om 00:00 Nieuws

BARNEVELD - Danny Suitela verlaat vv Barneveld aan het einde van dit seizoen. De hoofdtrainer zegt graag ,,de stap te nemen naar een hogere klasse." Na het behalen van trainersdiploma TC 2 in juni wil de Lunteraan verderop kijken. ,,Voor mij voelt vv Barneveld precies zoals mijn eigen clubje vv Lunteren. Ik ben vv Barneveld dankbaar voor de kans en de rust om mijn carrière als seniorentrainer te starten. Ik werk er met plezier. Het motto bij vv Barneveld is niet 'je moet', maar 'we mogen'. Dat ik nu deze stap maak eind van dit seizoen wil zeker niet zeggen dat ik vv Barneveld definitief de rug toekeer. Ik zou in de toekomst graag bij deze club terug willen komen."

Daarnaast is zijn zoon Noah een talentvolle keeper die regelmatig gescout wordt door een betaald voetbal-club. ,,Mocht dit allemaal positief uitpakken, dan zou ik hem uiteraard als vader en voetbaldier intensief willen volgen. Het zou voor mijn zoon een mooie kans zijn die ik zelf in mijn jeugd heb laten liggen."

vv Barneveld, dat de beslissing van Danny Suitela 'respecteert en hem alle succes toewenst', zal dus op zoek moeten naar een nieuwe trainer voor het volgende seizoen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie