Dode man langs A1 bij Stroe is inwoner Deventer

14 september 2012 om 00:00 Achtergrond

STROE - De dode man die dinsdagmiddag werd gevonden in een auto langs de A1 bij Stroe is een 40-jarige inwoner van Deventer. Hij is overleden aan ernstig hersenletsel. Dat heeft sectie op het lichaam uitgewezen, aldus de politie.

De man zou zijn overleden in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 september. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval. Het lichaam is vrijgegeven aan nabestaanden.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is op dit moment nog niet duidelijk. De politie doet nog onderzoek naar de exacte toedracht.

Opvallend is dat een vrouw in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 september meldde dat zij op de A1 was ingehaald door een hardrijdende auto en dat ze even later in de verte vonken zag. Medewerkers van de politie en Rijkswaterstaat hebben die nacht onderzoek gedaan in de omgeving van de opgegeven hectometerpaal, maar zagen niets bijzonders.

De auto, die tussen bomen en struiken langs de A1 lag, werd dinsdagmiddag bij toeval ontdekt door een vrachtwagenchauffeur toen hij in zijn achteruitkijkspiegel keek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie