Van Beek rijdt Speelziek in de wielen

20 november 2008 om 00:00 Nieuws

BARNEVELD - Op de tiende speelavond van Bowlingvereniging Barneveld zorgde Van Beek’s Rijwielhandel voor een grote verrassing door het op de 2e plaats staande team van Verkeersschool Jaap Speelziek met 4-0 te verslaan.

In een spannende wedstrijd gingen beide teams gelijk op maar telkens waren het de fietsenhandelaren die aan het einde van elke game de kansen net wat beter wisten te benutten. Door deze nederlaag heeft het team van Jaap Speelziek nu al zeven punten achterstand op koploper Bouwbedrijf Nap.

De bouwvakkers wonnen moeiteloos met 4-0 van Crew - Perfekt. Bakker van der Veer had een prima avond tegen Slagerij ten Wolde. Als collectief opererend wist men een zeer verdiende 3-1 overwinning te boeken, alleen de tweede game werd een prooi voor de slagers. Tenslotte behaalde Het 2-Wielerhuis een 4-0 zege op MaVeBa. Lang leek er geen vuiltje aan de lucht voor de wielerspecialisten maar aan het eind van de derde game kwamen de spelers van MaVeBa nog sterk terug en werd het spannend. Echter, de eindsprint werd te laat ingezet.

In de Hoofdklasse stond de topper tussen De Brood Piraat en Den Braber & Morren op het programma. De tegelzetters wisten deze wedstrijd met 4-0 te winnen, maar dit ging niet eenvoudig. Vooral in de 1e en 3e game ging de strijd lang gelijk op, de broodbakkers wisten echter niet tot een overwinning te komen. De Ober Catering had in Van Mil Tours op papier een sterke tegenstander. Tot hun eigen verbazing stonden de cateraars in elke game steeds op voorsprong tot de laatste frame aanbrak. De buschauffeurs hadden deze avond een ijzersterk eindschot en tot driemaal toe wist men de tegenstander op de eindstreep te verslaan. Een gelukkige 4-0 overwinning voor Van Mil Tours. Strike & Zet speelde een goede wedstrijd tegen Intratuin. De eerste twee games wist men ruim te winnen. Intratuin zette in de laatste game alles op alles om ook nog een puntje te vergaren, dit lukte echter net niet; men kwam 3 pins tekort. Door deze 4-0 zege heeft Strike & Zet de laatste plaats overgedaan aan NADU Installatie Techniek. NADU verloor met 4-0 de wedstrijd tegen Mixtura. In de openingsgame hoopte men lang op een puntje maar het zat er deze avond niet in. Mixtura was gewoon het beter scorende team.

De hoogste games van de avond waren een prooi voor Ronald van de Belt (De Ober Catering) met een game van 233 en voor Paula Haanschoten (Bouwbedrijf Nap) met een game van 172.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie