Dakar-teams presenteren zich

19 november 2008 om 00:00 Nieuws

BARNEVELD / REGIO - De regionale Dakar-teams maken zich langzaam maar zeker op voor de grote oversteek naar Zuid-Amerika. Volgende week worden alle voertuigen op transport gezet richting Buenos Aires. Voordat de auto’s, motoren en trucks naar Argentinië verscheept worden, maken de teams gebruik van de mogelijkheid om zich te presenteren aan pers en publiek.

De komende dagen zullen het Yamaha Holland/Europe Team, GINAF Rally Power, Van den Brink Rallysport en het Arjan Brouwer Dakar Rally Team zich naar buiten toe presenteren.

Yamaha Holland Team

Donderdag vindt de perspresentatie plaats van het Yamaha Holland/Europe Team, dat met een zeskoppige bemanning deelneemt aan Le Dakar. Naast twee quadrijders heeft het team met zevenvoudig wereldkampioen zijspancross Daniël Willemsen, Hans Jos Liefhebber en de Zwitser Cyril Trisconi drie troeven in handen. Op het laatste moment heeft ook de Tsjech Martin Macek zich bij het Yamaha Holland/Europe Team aangesloten. Met hem heeft Yamaha zelfs een ijzer in het vuur om in de toptien te eindigen.

Morgen wordt het team (vanaf 14.00 uur) gepresenteerd in het hoofdgebouw van Smink Afvalverwerking B.V. aan de Lindeboomseweg 15 in Hoogland.

GINAF Rally Power

GINAF Rally Power en GINAF Rally Service staan vrijdagmiddag in Elburg in de ‘spotlights’. De Ederveense rallybrigade zal het ruim dertig koppen tellende team presenteren. De wedstrijdrijders Wuf van Ginkel, Marcel van Vliet en Anne Kies (snelle assistentie) zijn de blikvangers van GINAF Rally Power.

Om 14.00 uur begint de perspresentatie in Strandbad De Waterman in Elburg. Vanaf 15.00 uur kunnen ook de fans van GINAF Rally Power in Elburg terecht om de trucks en teamleden voor de laatste maal voor het vertrek naar Argentinië in complete samenstelling te aanschouwen.

Zowel Wuf van Ginkel als Marcel van Vliet zullen vrijdag blijk geven van hun ambities in de komende Dakar Rally. In Ederveen wordt momenteel alles in het werk gesteld om in Zuid-Amerika een hoofdrol te spelen in de dans om de podiumplaatsen.

(Het complete artikel is te lezen in de Barneveldse Krant van woensdag 19 november 2008)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie