Afbeelding
pixabay

Stroe bezorgt Hoevelaken de eerste nederlaag

10 oktober 2020 om 20:11 Voetbal

STROE Stroe nam in de eerste helft een 2-0 voorsprong en wist die tot het eindsignaal vast te houden.

De openingstreffer van Stroe viel in de 6e minuut. Op een voorzet van Roy Groenevelt maakte een verdediger hands. De bal ging op de stip en Axel Lensen schoot onberispelijk de 1-0 binnen. Beide partijen kregen daarna mogelijkheden. In de 18e minuut was Hoevelaken dicht bij de gelijkmaker. Doelman Ceriel van Veldhuizen stompte een hoekschop in de voeten van Pascal de Jong, maar zijn inzet werd door Tim van Essen van de doellijn gehaald. Vijf minuten voor het rustsignaal wist Stroe de voorsprong op te voeren. Erwin van Essen legde een vrije trap op het hoofd van Axel Lensen, die de 2-0 binnen kopte.

Na de rust werd er niet meer gescoord. Op een voorzet van Tim van Essen was Axel Lensen in de 54e minuut nog wel dicht bij een doelpunt. De paal hield hem van een hattrick af. Beide ploegen kregen nog scoringskansen, maar wisten ze niet te benutten. Hoevelaken was in de slotfase nog het dichtst bij een doelpunt, maar het schot van Roan van de Pol werd door Mark Koudijs van de doellijn gehaald.