Sjoerd Jansen, voorzitter van de Jeugdcommissie van SDV Barneveld, neemt net als Henk-Jan Hofland afscheid van het bestuur van de Barneveldse voetbalvereniging.
Sjoerd Jansen, voorzitter van de Jeugdcommissie van SDV Barneveld, neemt net als Henk-Jan Hofland afscheid van het bestuur van de Barneveldse voetbalvereniging. Pauw Media

Henk-Jan Hofland en Sjoerd Jansen verlaten bestuur SDV Barneveld

7 oktober 2020 om 09:59 Voetbal

BARNEVELD SDV Barneveld moet op zoek naar twee nieuwe bestuursleden. Sjoerd Jansen en Henk-Jan Hofland nemen na de ledenvergadering van november 2020 afscheid als bestuurslid. 

Van beiden verloopt de bestuurstermijn. Zij hebben aangegeven hun termijnen niet te verlengen. Sjoerd Jansen is voorzitter van de Jeugdcommissie en Henk-Jan Hofland is vice-voorzitter van SDVB. ,,Zij hebben de afgelopen jaren keihard gewerkt en hele mooie dingen voor onze vereniging neergezet,’’ zo schrijft de voetbalvereniging op haar website. Het bestuur van SDVB, onder leiding van voorzitter Jan van Beek, zegt ,,de komende periode de huidige organisatie te evalueren in relatie tot de plannen naar de toekomst.’’ De club gaat op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie