Afbeelding
AberMedia

Politie doorzoekt maïsveld na woninginbraak in Terschuur

26 september 2020 om 08:15 Inbraak

TERSCHUUR Bij een woning aan de Hoevelakenseweg in Terschuur heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een inbraak plaatsgevonden. De verdachten werden betrapt, waarna een conflict ontstond en de verdachten op de vlucht sloegen. Het incident gebeurde iets voor 2.00 uur. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

De politie van Barneveld, die ondersteuning kreeg van korpsen uit de omgeving, heeft in de omgeving gezocht naar de verdachten. Hierbij werd ook een politiehond ingezet. 

Op verschillende punten en uitvalswegen langs de Hoevelakenseweg werden politievoertuigen opgesteld. Ook werd de hulp ingeroepen van de hoogwerker van de brandweer en was het drone-team van de Whatsapp-groep Kootwijkerbroek aanwezig om een maïsveld te doorzoeken. Uiteindelijk werd hier niemand aangetroffen.

Later in de nacht zijn er wel drie mannen aangehouden in de omgeving van Harderwijk. Dit in verband met mogelijke betrokkenheid bij een bedrijfsinbraak vrijdagavond rond 23.20 uur. ,,We onderzoeken of zij ook zijn te linken aan de woninginbraak in Terschuur,” aldus de persvoorlichter van de politie. Het gaat om drie mannen van 26, 28 en 36 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie