Binnenzijde
Binnenzijde Tom de Keijzer

Eerste duurzame self-storage locatie in Barneveld

2 september 2020 om 16:54 Nieuws Deel je nieuws

Voormalig kantoor in Barneveld krijgt tweede leven als self-storage vestiging

Het opslagplatform Storage Share, met verhuurt in Barneveld circa 500 m2 voormalig kantoorruimte als opslagruimte. De leegstand behoort daarmee binnenkort tot het verleden.

Storage Share verhuurt op ongeveer 45 locaties in Nederland leegstaand vastgoed als (tijdelijke) opslagruimte voor particulieren en bedrijven. Dit zijn vaak kantoren die langdurig leeg staan en vanwege de locatie of het voorzieningenniveau niet langer geschikt zijn als kantoorruimte. Daarnaast wordt het concept steeds vaker toegepast bij zogenaamd toekomstig transformatievastgoed. Vastgoed dat in afwachting is van een andere bestemming of sloop wordt tijdelijke ingezet als opslagruimte.

Vanaf september 2020 kan via het platform van Storage Share ook in Barneveld opslagruimte gehuurd worden. Er zijn vele opslagunits in verschillende maten beschikbaar.

Tom de Keijzer van Storage Share verwacht dat de ruimte snel gevuld zal zijn. “Wij zien dat de vraag naar opslagruimte zich niet langer beperkt tot de grote steden, maar dat ook in de meer landelijke gebieden behoefte is aan kwalitatieve en betaalbare opslagruimte. Deze locatie is na Ede en Duiven onze derde locatie in Gelderland en sluit dan ook uitstekend aan bij onze ambitie naar een landelijk dekkend netwerk.”

Hanzeweg 11
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie