Hardwerkend Stroe verliest van Batavia

10 maart 2018 om 22:20 Sport/sport

STROE Stroe verloor in Lelystad met 3-1 van Batavia. Batavia was wel de betere ploeg, maar een hardwerkend Stroe had over de gehele wedstrijd genomen wel een punt verdiend. Na een goede redding van doelman Tom de Groot op een schot van Roberto Doufikar moest even later zijn collega aan de andere kant naar de hoek op een schot van Dylan Morren om een doelpunt te voorkomen.

In de 32e minuut kwam Batavia via een afstandsschot van Jeremy Loos op voorsprong; 1-0. Zes minuten later kwam Stroe op gelijke hoogte. Een goed door Ivar van den Brink en Dylan Morren opgezette aanval werd door Chris van Geerestein doeltreffend afgerond; 1-1. In de blessuretijd zette Kevin Otaria zijn ploeg weer op voorsprong; 2-1. Een goede redding van de doelman voorkwam dat Stroe voor de rust nog gelijkmaakte.

Na de hervatting was Stroe via Richard van den Brink nog eenmaal dichtbij de gelijkmaker. Hij schoot in het zijnet. In de 80e minuut besliste Kevin Otaria de wedstrijd definitief; 3-1.