Renswoude pakt punt bij Blauw Geel'55

10 maart 2018 om 19:55 Sport/sport

RENSWOUDE Uit bij Blauw Geel'55 heeft Renswoude een punt gepakt. De Kraaien kwamen een 1-1 gelijkspel overeen in Ede. Met het resultaat kan trainer Jan van den Heuvel leven. ,,Gezien het wedstrijdbeeld was dit de meest logische uitslag."

De ontmoeting tussen de twee streekploegen begon levendig. Binnen 5 minuten had Aziz Ballouk namens de thuisploeg de 1-0 raak gekopt. Maar verder gebeurde er weinig in Ede. Het middenveld was overvol. Pas vlak voor rust had Renswoude de eerste echte kans. Jorino Kleijn en Arjan Verheij speelden Henk van Essen vrij, die de 1-1 aantekende. ,,Een prachtige aanval."

Na de pauze werd het 'spektakel' niet veel groter. Het bleef 1-1, tot tevredenheid van Van den Heuvel. ,,Een verdiend en verdienstelijk punt tegen de nummer vier van de competitie." Verder is hij in zijn nopjes met de manier waarop zijn ploeg omging met de vroege achterstand.,,De jongens hebben laten zien dat ze weerbaar zijn, ook in een voor ons moeilijke uitwedstrijd."