Aantal deelnemers van de DigiCafe Video bijneekomst
Aantal deelnemers van de DigiCafe Video bijneekomst Bibliotheek Scherpenzeel

DigiCafé Video in Scherpenzeel

22 mei 2020 om 17:16 Maatschappelijk Deel je nieuws

Onlangs was het eerste DigiCafé Video. Een initiatief van SeniorWeb Scherpenzeel. Nu de fysieke ontmoetingen niet wenselijk zijn, is gekeken naar alternatieven. Met een groep videobellen was het idee. Deze eerste keer waren er een kleine tien deelnemers online. Behapbaar en te overzien. Voor veel mensen was het de eerste keer. Het is toch flink anders dan een videogesprek met zijn tweeën.

Het was een goed moment om elkaar weer te zien en te experimenten en te leren hoe videobellen werkt. Tijdens het rondje kwamen de nodige digitale kwesties aan de orde en er was ook nog tijd voor de verschillende mogelijkheden die het programma biedt. Na zo’n anderhalf uur werd er afgesloten en de volgende sessie gepland op donderdag 28 mei om 10.00 uur. U moet wel zelf voor de koffie zorgen.

Wilt u deelnemen aan DigiCafé Video, ga dan even naar www.seniorweb.nl/scherpenzeel. Voor meer informatie over videobellen, kunt u ook contact opnemen met SeniorWeb Scherpenzeel: seniorweb.scherpenzeel@gmail.com of bel de Bibliotheek Scherpenzeel: 033-2773107.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie