Afbeelding
Aber Media

Bestuurder rijdt auto total-loss tegen boom

18 november 2019 om 06:30 Ongeval

TERSCHUUR Een Poolse automobilist heeft zondagavond veel geluk gehad toen hij rond 22.35 uur de controle over zijn auto verloor en op de Hoevelakenseweg net buiten de bebouwde kom van Terschuur tegen een boom botste. ,,Een engeltje op zijn schouders", noemden de agenten ter plaatse het, toen bleek dat de man, na te zijn onderzocht door medewerkers van de gealarmeerde ambulance, ongedeerd bleek te zijn.

Door de klap was het rechter voorwiel van de auto afgebroken en lag een groot deel van de zijkant eraf. Brokstukken van de auto lagen bovendien over de rijbanen verspreid. De politie, die met twee eenheden ter plaatse was, sloot de Hoevelakenseweg in beide richtingen af voor het verkeer. De bestuurder blies bij de alcoholtest een 'P' wat betekent dat de man niet had gedronken. Op de verplichte drugstest reageerde hij echter positief. De man is aangehouden en voor verdere controle overgebracht naar het politiebureau in Barneveld.

De Audi raakte total-loss en is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Rond middernacht konden de rijbanen weer worden vrij gegeven.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie