De Leerlingenraad in de paardenkoets
De Leerlingenraad in de paardenkoets St. Jozefschool

Meester Jos van de St. Jozefschool sprakeloos.

11 november 2019 om 11:13 Onderwijs Deel je nieuws

Meester Jos Koot staat nooit met een mond vol tanden. Op 7 november is het gelukt hem sprakeloos te krijgen. Hij is 40 jaar werkzaam op school waarvan 20 jaar als meester en 20 jaar als directeur.

Dit mocht niet ongemerkt voorbij gaan. Meester Jos is een betrokken en bevlogen directeur en de drijvende kracht achter de school. Hij heeft aandacht en zorg voor kinderen, ouders en team. Omdat meester Jos vaak op de hoogte is van alle ins en out van de school werd besloten hem te verrassen en het feest begin november al te vieren. Donderdagochtend 7 november om 8.30 uur is hij “ontvoert” en samen met zijn vrouw op de trein gezet naar een gezellig stad, waar zij samen de dag doorbrachten. Zo hadden het team, bestuur, ouderraad en kinderen de handen vrij om het grote feest voor de dag er na voor te bereiden. School versieren, liedjes oefenen cadeautjes, maken enz.
Vrijdagochtend werden meester Jos en zijn vrouw Irma thuis verrast met een ontbijtservice en daarna door de leerlingenraad opgehaald in een koets met twee paarden. Op het schoolplein stonden kinderen en ouders klaar om hem te verwelkomen. Tijdens de Sterrenshow die daarop volgende, kwam er vanuit iedere groep een optreden met het thema “meester Jos 40 jaar op school”. Een prachtig herinneringsboek met tekeningen, verhalen en foto’s kreeg hij aangeboden. ’s Middags was er voor ouders gelegenheid om Jos te feliciteren, waarna deze feestelijk dag werd afgesloten met de onthulling van het bord op het speelplein, dat vanaf nu “Meester Jos plein” heet.

Messter Jos op school verwelkomt
Meester Jos verrast op school
Onthulling Meester Jos plein
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie