5 ladies van KISPORT
5 ladies van KISPORT Harry van Schaik

KISPORT LADIES SCOREN IN BELGIË

14 oktober 2019 om 08:32 Vechtsporten Deel je nieuws

Myrian Jonker werd na een jaar blessureleed overall kampioen. Angelique Jenssen 5 prijzen op alle onderdelen. Charlotte Beeke wint Tul competitie en jeugdladies Annemijn Klomp en Chimène Vaandering weten een bronzen en 2x zilveren plakken te bemachtigen. 19x deelgenomen en 15 prijzen. Op dit grote international toernooi in Tervuren België van de ITL Nations League met 9 landen wist KISPORT de 9e plek als beste school te plaatsen met 3 ladies in de top 10 van beste individuele deelnemers. 

Scheidsrechters Jarne van Schaik, Peter van Voskuilen, Agnes Maarhuis, Johan Klomp, Kees-Martijn Kooyman en coach Master Harry van Schaik waren tevreden na een mooie en eneverende dag. 

Wilt u als jonge lady- junior lady of lady een nieuwe wereld ontdekken naast thuis-school-studie-werk ontdek dan de fascinerende omgeving waar veel ladies groeien. KISPORT MA voor Taekwon-Do-Kickboxing-Ladyfight-Weerbaarheid-Tigers (vanaf 3 jaar in Voorthuizen) en in de plaatsen Barneveld, Stroe, Voorthuizen en Kootwijkerbroek. Kijk op www.kisport.nu 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie