A1
A1 Spirit

Kampioenen Spirit

4 juli 2019 om 11:05 Sport

Kampioenen Spirit

VOORTHUIZEN Aan het einde van het korfbalseizoen heeft Spirit nog vier teams in het zonnetje mogen zetten. Zowel de E6, de B2 als de B1 en de A1 werden kampioen.

De A1 (foto linksboven) bestaat uit: achterste rij van links naar rechts: Anouk van de Kuilen, Rick van de Kamp en Michelle van Beek (trainster/coach).
Vooraan van links naar rechts: Melvin van den Hudding, Jelle Boersma, Lara van de Glind, Mart van de Stege, Wiebe Westerhuis, Emma Fledderus, Danique Brandsen en Alieke Legemaat.

De B1 (rechtsboven) bestaat uit: Staand van links naar rechts: Anneke van Puurveen (trainster/coach), Timun Bruinekreeft, Djerry Mota, Jesse van de Kuilen, Jip Zevering, Merijn Terpstra en Eline Kieft (trainster/coach).
Zittend van links naar rechts: Dana Mulder, Naomi Klok, Esther van Elten, Esther Klok en Eline van Putten.

De B2 (onder, links) bestaat uit: achter van links naar rechts: Yvette van den Hudding (trainer), Martine Groeneveld, Ché Hartog, Dewi van Golen, Rens van Reenen, Anniek van Duijn, Rik van der Kuilen en Jarno van den Hudding (trainer). Voor van links naar rechts: Laura Klarenbeek, Amber van Essen, Bregje Rense en Daan Slingerland. Voor liggend: Hans van Hoef.

De E6 (rechts onder) bestaat uit: achter van links naar rechts: Merijn Terpstra, Rens Terpstra en Djerry Mota (trainers/coach). Voor van links naar rechts: Mutiara Merza, Julia Klein, Guus Kulk en Rens Arends. Op de foto ontbreekt Davey van Middendorp.

B2
Spirit B1
E6
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie