Onlangs opende Renate Klomp in Barneveld de deuren van Refaceme, haar tweede vestiging.
Onlangs opende Renate Klomp in Barneveld de deuren van Refaceme, haar tweede vestiging. Eigen foto

Refaceme voor make-up en huidverzorging

19 juni 2019 om 14:54 Advertorial_1

BARNEVELD Onlangs opende Renate Klomp haar nieuwe vestiging aan de Langstaat. Inmiddels hebben de nodige klanten zich al gemeld, zegt ze met gepaste trots. „Spannend, maar nu er al zoveel belangstelling is voor de workshops en de producten die we in ons assortiment hebben, vertrouw ik erop dat steeds meer mensen de weg naar Refaceme zullen vinden."

Renate heeft een achtergrond als schoonheidsspecialiste en heeft zich gespecialiseerd in visagie. Het geven van workshops vindt ze het leukst om te doen. In Maarssen heeft zij een locatie waar zij al jaren make-up workshops geeft. „Al enige tijd was ik op zoek naar een locatie voor een tweede vestiging waar ik naast een ruimte voor workshops een winkel kon openen. Dit pand sloot perfect aan op mijn wensen."

HUIDVERZOGING EN KLEURADVIES Nadat ze de locatie had aangepast aan hun wensen openden Renate en haar collega Kiki, ook een ervaren visagiste en schoonheidsspecialiste, op 1 juni de Barneveldse vestiging van Refaceme. „Hier heb ik al een aantal workshops gegeven", klinkt het enthousiast. Tijdens die workshops krijgen de deelnemers onder leiding van visagistes allerhande tips en tricks op gebied van huidverzorging en kleuradvies voor de make-up.

Dat de producten van haar feel good winkel in de smaak vallen is niet zo verwonderlijk, vindt Renate, want het zijn kwaliteitsmerken voor een redelijke prijs. „Zo hebben we de huidverzorgingslijn van Peggy Sage Paris die wordt gebruikt door professionele schoonheidsspecialisten. Tot nu toe mogen we die als enige in Nederland in de winkel verkopen. Ook hebben we de professionele make-up lijn van Golden Rose. Daarnaast hebben handgemaakte zeepproducten en bad bombs die getest kunnen worden bij de wash unit."

Bij Refaceme kunnen klanten ook terecht voor persoonlijk advies over huidverzorging en het epileren/harsen van wenkbrauwen, het harsen van het gelaat en het verven van wenkbrauwen en wimpers. Wie nieuwsgierig is geworden moet zeker even langskomen, raadt Renate aan. „Voor de workshops is aanmelding nodig. Dat geldt ook voor een behandeling, maar als er ruimte is helpen we iemand graag tussendoor. Als kennismaking hebben we aantrekkelijke aanbiedingen, zo kost deelname aan de workshops in juni en juli niet 29,95 maar 9,95 euro per persoon. Reden genoeg om even binnen te stappen", besluit Renate.

www.refaceme.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie