Maxim Bouw in actie in de regiowedstrijd in Doetinchem.
Maxim Bouw in actie in de regiowedstrijd in Doetinchem. Mariëlle van Beek

Jonge Flying Bikers ijzersterk in Doetinchem

19 juni 2019 om 11:17 Sport

KOOTWIJKERBROEK De fietscrossers van Flying Bikes Kootwijkerbroek kwamen zaterdag in actie in de derde regiowedstrijd in Doetinchem. Na enorme regenval was de baan er slecht aan toe, maar er werd toch gestart.


Noud Hagen (j6/m7), Celine van Beek (j7/m8) en Daan de Vries (j8/m9) reden een sterke wedstrijd. Zij wisten alle manches en de finale als eerste te finishen.
Bij de (jongens7/meisjes8) deed ook Maxim Bouw (foto) goede zaken. Via zijn sterke manches kwam hij uit in de C-finale. In die eindstrijd werd hij tweede.
Mees van Dijk (jongens9/meisjes10) reed zijn eerste regiowedstrijd in de zwaarste leeftijdsklasse. Hij haalde de B-finale. Een goede start resulteerde in een tweede plaats.
Sam Hagen (jongens10/meisjes11) begon de dag vol zelfvertrouwen wat hem een plek in de B-finale opleverde. Hier wist hij als eerste te finishen en mocht door naar de A-finale. Daar werd hij achtste.
In de categorie jongens13/meisjes14 kwamen drie rijders van de Flying Bikes in actie in de B-finale. Milan Ouwendorp werd tweede, gevolgd door Sanne Houtveen (vierde) en Julia van den Brink (achtste).

Zaterdag wordt in Dedemsvaart het Nederlands Kampioenschap voor clubs gehouden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie