Martijn Broekhuizen: „Het enthousiaste team van Autovakmeester Broekhuizen staat altijd voor u klaar
Martijn Broekhuizen: „Het enthousiaste team van Autovakmeester Broekhuizen staat altijd voor u klaar". Louiz Prinsen

´Met elke auto kun je bij ons terecht´

22 mei 2019 om 16:17 Advertorial_1

BARNEVELD Of je nu in een oldtimer rijdt of een auto bezit die voorzien is van de modernste hedendaagse technologie, Martijn Broekhuizen en zijn team van Autovakmeester Broekhuizen weten er raad mee. „Voorheen stond mijn bedrijf vooral bekend als specialist in Franse wagens, tegenwoordig richten we ons op alle soorten en merken auto's, ook op hybride en elektrisch aangedreven modellen. Auto's van alle leeftijden. Van 1919 tot 2019", zegt Martijn lachend.

AUTOLIEFHEBBER Praat met Martijn over auto's en snel wordt duidelijk dat je van doen hebt met een autoliefhebber in hart en nieren. Nadat hij verschillende rally-auto's, waaronder een Mitsubishi Lancer EVO, renoveerde, kwam er door drukke zakelijke beslommeringen even een einde hobby. „Na drie jaar begon het weer te kriebelen en heb ik toch wat tijd gevonden voor mijn oude liefde, een 205 rally-auto. Die ben ik nu weer aan het opbouwen."

PERSOONLIJKE AANDACHT Hoewel Martijn zich in de toekomst meer zal richten op alles wat bij het leiden van een onderneming komt kijken, zul je hem niet snel in een strak pak op zijn kantoor vinden, verzekert hij. „Op dit moment sleutel ik graag mee, en dat zal ik zeker blijven doen. Ik wil een toegankelijk bedrijf blijven waar persoonlijke aandacht voor de klanten de boventoon voert."

BREED PAKKET Martijn realiseert zich dat hij een deel van zijn aandacht aan andere aspecten zal moeten besteden nu zijn bedrijf ook diensten als het leasen van auto's aanbiedt. Daarnaast kunnen klanten zich bij hem abonneren op pechhulp. „Die geldt zowel voor Nederland als voor het buitenland. Je bent dan niet alleen verzekerd van assistentie als de auto je in de steek laat, maar je kunt ook rekenen op vervangend vervoer."

Dat hij deze diensten en producten nu kan aanbieden is volgens Martijn een van de voordelen van zijn overstap naar een toonaangevende keten als Autovakmeester. „Daarnaast zijn we binnenkort BOVAG-gecertificeerd en kunnen we rekenen op de ondersteuning van een van de grootste leveranciers van auto-onderdelen. Voor reparatie en onderhoud van je auto, je een auto wilt leasen of je gebruik wilt maken van een van onze andere diensten, het enthousiaste team van Autovakmeester Broekhuizen staat voor u klaar", verzekert Martijn

www.autovakmeesterbroekhuizen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie