BOB in tafeltennistopper langs OVM

27 februari 2019 om 12:08 Sport/sport

VOORTHUIZEN Na de wedstrijden van maandagavond gaat de Blue Label/RVM Bouw bedrijfstafeltenniscompetitie door in een kampioenspoule en een degradatiepoule. In de eerste klasse plaatsten zich voor de kampioenspoule ’t Trefpunt, Autobedrijf Florijn, Schildersbedrijf Van de Beek en Van de Kamp Wand & Plafond. In de tweede klasse wisten BOB, Struik Foods, OVM 1 en Trio Tech tot de kampioenspoule door te dringen.

WINST KOPLOPER Orhan Özkaya, Erol Saglam en Kemal Sariusta wonnen in de eerste klasse met koploper ’t Trefpunt met 9-1 van Van den Hul & Luigjes, waar André van Reenen in de laatste partij de spreekwoordelijke eer nog wist te redden.
Het trio van Florijn, Pieter de Koning, Gert van de Biezen en Piet Koster was met 10-0 te sterk voor Joba Boys. Bert Schalk, Gert Schalk en Aard-Jan Borghuis lieten met Blue Label in de enkels geen punten liggen tegen RVM Bouw, dat via winst in het dubbel van Remco van Maanen/Henk Kuyt een puntje meepakte.
Paul Versteeg, Henk van de Koot en Wichert Palm wonnen voor Van de Beek zes enkelspelen tegen Van de Kamp. De overige drie enkels en het dubbel gingen naar Robert van der Mast en Johan Lankamp,

TWEEDE KLASSE In de tweede klasse won BOB de topper tegen OVM 1 met 6-4. Michel Lindeman, Alexander Rosendal en Christian Bisschop namen in de enkelspelen een 5-4 voorsprong op Stijn van Dongen, Jan van Middendorp en Leon Eikendal. Winst in het dubbel van Rosendal/Bisschop gaf de doorslag.
Gerrit Broekgaarden, Wim Gijsbertsen en Thomas Gijsbertse waren met Struik Foods met 9-1 te sterk voor Café De Moriaan, dat via Frits van Asselt nog een puntje meepakte.
Arnold Nijholt, Martin de Vries en Ton van den Heuvel wonnen met Trio Tech zeven enkelspelen en het dubbel. De resterende twee enkelspelen gingen naar Ton van Mil van Broekhuis Opel.
Onderin won Lorax Optiek met 6-4 van OVM 2. Harry Rijckevorsel, Cees de Haas en Rob Cuccu wonnen vijf enkels en het dubbel. Paul Dekker en Otto van Middendorp wisten de overige vier enkels in hun voordeel te beslissen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie