prijsuitreiking Arnhem Rookworststad GOUD voor Rookworst fijn
prijsuitreiking Arnhem Rookworststad GOUD voor Rookworst fijn Rhodé van Leeuwen

Tweemaal goud voor Topslagerij Ab van Leeuwen tijdens Arnhem Rookworststad 2018

29 oktober 2018 om 16:13 lokaal Deel je nieuws

Lunteren – Topslagerij Ab van Leeuwen is tweemaal in de prijzen gevallen tijdens de 44e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2018:
de ingezonden fijne rookworst en het innovatieproduct Wintersnack zijn tijdens de vakwedstrijd bekroond met GOUD.

Arnhem Rookworststad is de grootste vakwedstrijd in rookworsten en innovatieve rookworstproducten in Nederland.

Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd.
Het behalen van een onderscheiding in twee verschillende productgroepen is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de Lunterse Rookworst van Topslagerij Ab van Leeuwen en een waardering voor het vakmanschap en de creativiteit van deze ambachtelijke specialist.

“Het ontwikkelen van nieuwe producten vind ik erg leuk om te doen. De Wintersnack, een stukje rookworst omhuld met een  authentiek Engels beslag, is geheel glutenvrij waarvan dus iedereen kan genieten. Het is een prachtige beloning dat de jury het product met GOUD heeft bekroond”, aldus Arie.

Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.

Ter introductie hebben we van donderdag 1 tot en met zaterdag 3 november een prachtige AANBIEDING: bij aankoop van twee rookworsten naar keuze krijgt u een Wintersnack GRATIS!

Trofee innovatieprijs 2018-2019
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie