Afbeelding
n.v.t.

Van Manen Badkamers altijd in beweging

24 oktober 2018 om 17:30 Advertorial_2

BARNEVELD Ook als het gaat om badkamers is industriële vormgeving nog steeds populair, maar de vraag naar een warmere uitstraling neemt toe. „Badruimten vormen een modieus product. Trends veranderen snel. Daarom blijven we voortdurend vernieuwen. Zo hebben we recent de tegels van het toonaangevende ,Venis' aan ons assortiment toegevoegd. Die beantwoorden de toenemende vraag naar meer luxe en warmere kleuren", zegt Roel Slaa van Van Manen Badkamers als we met hem en zijn collega's Joni van Ginkel, Bastiaan Slaa en Leanne Bosma praten in de sfeervolle expositieruimte in het WoonThemaCentrum aan de Dr. Willem Dreeslaan in Barneveld.

„Deze Spaanse fabrikant levert niet alleen kwaliteit, maar staat ook aan de top als het gaat om design. De ontwerpen getuigen van durf en laten zien dat er voortdurend gezocht wordt naar vernieuwing", licht Joni toe. Naast tegels voor sanitaire ruimten produceert ‚Venis' keramisch hout. Volgens Leanne is dat echt de meest natuurlijke imitatie van hout. „Wat zij maken is volledig anders dan anderen."

CREATIVITEIT EN TECHNIEK In de afgelopen acht jaar - Van Manen Badkamers opende in 2010 de deuren - heeft het team de vormgeving en uitstraling van badkamers voortdurend zien veranderen. Volgens de specialisten is het een golfbeweging. Daar adequaat op inspelen zien zij als een van de aantrekkelijke facetten van hun branche.

„Hier kunnen we al onze creativiteit kwijt om samen met de klant een badkamer te ontwerpen die volledig past bij zijn wensen en rekening houdt met het beschikbare budget", zeggen Joni en Leanne. „Ook beoordelen we de technische mogelijkheden, want het concept moet vanzelfsprekend wel gerealiseerd kunnen worden."

Is het ontwerp van de nieuwe badkamer gemaakt, dan verzorgt een eigen team van monteurs de installatie, inclusief leiding- en tegelwerk. Zo hoeft de klant zich nergens zorgen om te maken. „Onze projectleider begeleidt het traject en fungeert als aanspreekpunt", benadrukt Leanne.

Niet alleen biedt de showroom van Van Manen Badkamers een rijke keuze aan tegels, ook staan er verschillende modellen badkamers opgesteld. Bezoekers kunnen in een huiselijke sfeer ervaren hoe de nieuwe badkamer er uit kan zien. Binnenkort is er ook een opstelling waarin de nieuwe ,Venis-tegels zijn verwerkt. „En op zaterdag serveren we broodjes en soep", belooft Roel.

www.vanmanenbadkamers.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie