Stefan Drost (r) en Peter Burgering: “Wil je je verlichting automatiseren of je volledige woning digitaliseren, wij bieden een passende oplossing.”
Stefan Drost (r) en Peter Burgering: “Wil je je verlichting automatiseren of je volledige woning digitaliseren, wij bieden een passende oplossing.” Eigen foto

De Jongens van Nu automatiseren je huis

27 augustus 2018 om 12:37 Advertorial_2

BARNEVELD Op afstand het licht in je huiskamer inschakelen, met je stem je favoriete Netflix-serie starten of op je vakantiebestemming je woning in de gaten houden. Deze en vele andere toepassingen zijn mogelijk dankzij de voortschrijdende techniek. Tegelijk wordt het lastig om door de bomen het bos te zien. Daarom bundelden Barnevelders Stefan Drost en Peter Burgering hun krachten en bouwden zij een webshop met alles wat nodig is om je huis te automatiseren.

Stefan is een IT- en netwerk-specialist met affiniteit voor alles wat ertoe kan bijdragen het jezelf zo gemakkelijk mogelijk te maken. „Voortdurend vraag ik mij af wat je kunt automatiseren, welke apparaten met elkaar kunnen communiceren en hoe dat werkt. Daar heb ik zoveel kennis over opgedaan dat ik er ook in zakelijk opzicht iets mee wil doen." Zo kwam hij in contact met Peter, die met zijn online development achtergrond weet hoe producten en diensten online aan de man moeten worden gebracht. Daarmee was hun bedrijf, De jongens van nu, een feit.

AUTOMATISERING „Wij zijn al een tijd actief in de wereld van de domotica, de automatisering van je huis. In de zorgsector wordt dit breed toegepast", zegt Stefan. „Bijvoorbeeld door de sensoren waarmee in een ziekenhuis de patiënten vanaf een centrale plek in de gaten worden gehouden. Bekender is de beveiliging van een woning of bedrijfspand. Ben je thuis, dan voorziet het systeem je van alle automatische of met een app bediende gemakken. Zo niet dan transformeert het tot een huisbewakingssysteem, eventueel met camera's, die ook aanwezigheid kunnen simuleren. Bij een inbraak gaan alle alarmbellen af."

Deze wereld blijkt voor de leek moeilijk te doorgronden. Stefan: „Voor de meeste mensen is de terminologie onbekend. Het aanbod aan producten is omvangrijk en gevarieerd. Voor de consument is het vrijwel onmogelijk een weloverwogen keuze te maken."

„Met onze kennis en ervaring hebben we topproducten geselecteerd, zoals die van FIBARO en Ubiquiti, die werken en samenwerken. Doordat we weten wat wel en niet functioneert kunnen we een betrouwbaar advies geven", benadrukt Peter. Voor de installatie van de systemen werkt 'De jongens van nu' uitsluitend samen met gecertificeerde installateurs. „Wil je de verlichting automatiseren of je volledige woning digitaliseren, wij bieden een passende oplossing."

www.dejongensvan.nu

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie