De overhandiging van de nieuwe scooters van Retelli an Rengineers.
De overhandiging van de nieuwe scooters van Retelli an Rengineers. Foto van 't Land

‘Duurzaam en origineel cadeau’ voor medewerkers Rengineers

Zakelijk

TERSCHUUR/BARNEVELD De rij e-scooters is indrukwekkend. Vrijdag 18 november overhandigde Retelli maar liefst 56 elektrische scooters aan het jarige Rengineers uit Barneveld. 

Compleet in huisstijl van Rengineers. Allemaal ready to go. Vanwege het 25-jarig bestaan en de bouw van het nieuwe pand schonk de directie van Rengineers het personeel een fraaie e-scooter. Een duurzaam en origineel personeelscadeau.

Retelli is het elektrisch mobiliteitsmerk dat staat voor duurzaamheid, stijl en kwaliteit. Bij Rengineers draait alles om beschikbaarheid van duurzame energie. Sterk in windturbines. Van onderhoud tot revisie en van installatie tot monitoring.

TASTBAAR Frans van Zetten namens Rengineers: ,,Voor onze nieuwbouw en het 25-jarig bestaan zochten we naar een tastbare manier om ons personeel te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Wat past bij onze bedrijfsvoering en onze eigen boodschap? Wat als we onze mensen een e-scooter zouden geven? Dan draag je ook een steentje bij aan verduurzaming van het woon- werkverkeer. En het is natuurlijk ook een prachtig cadeau.”

BASISVOORRAAD Ruud van Tellingen namens Retelli: ,,We kwamen in gesprek met Joop Bettink van Rengineers over e-scooters als mogelijk cadeau. Van het één kwam het ander, en dat leidde tot de grote order. Door onze grote basisvoorraad kunnen wij namelijk snel schakelen en veel e-scooters leveren.” Om het plaatje compleet te maken, werden de e-scooters door van Laar Reclame uit Barneveld helemaal omgetoverd in de huisstijl van Rengineers. Frans: ,,De medewerkers konden kiezen uit een aantal modellen.”

VOORDELEN Ruud: ,,Wij merken dat e-scooters aan populariteit winnen. Je bevordert het woon-werkverkeer, steeds meer mensen vervangen hun tweede auto voor een e-scooter, een scooter is fiscaal aantrekkelijk, je vermijdt files, de kilometerprijs is zeer laag, je hebt nooit parkeerproblemen en de e-scooters zijn onderhoudsarm. Tevens straal je als gebruiker én als werkgever nog eens ‘groen’ uit.”
Frans: ,,We hopen hiermee ook andere ondernemers te stimuleren om de ‘groene gedachte’ te omarmen. We bedanken Ruud en Esther voor de prettige samenwerking.”

Wilt u meer weten over de vele voordelen van de Retelli e-scooters? U kunt contact opnemen met Retelli en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.
Rengineers. Amerikalaan 5, Barneveld. T: 0342-406464. I: www.rengineers.eu
Retelli. Tolboomweg 6 in XC Terschuur. T: 0342-347347. I: www.retelli.nl

scooters Retelli voor Rengineer
scooters Retelli voor Rengineer
advertentie
Afbeelding
Burgemeester Luteijn, een bijzondere bestuurder 3 uur geleden
Afbeelding
De modernste Jumbo van de Veluwe staat in Barneveld. Winkel woensdag open na grote verbouwing 3 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Barneveld 'hotspot' in aanpak fijnstof uit kippenstallen 4 uur geleden
advertentie