RVS tanks maatwerk
RVS tanks maatwerk nvt

Voortzetting VOLTMAN door Gijsbert en Rianne van de Kolk en Frans Bostelaar: RVS tanks en mengers op maat!

Zakelijk Deel je nieuws

Vanaf D.V. 1 januari 2022 is het roer van Voltman in handen van Gijsbert en Rianne van de Kolk en Frans Bostelaar. Vincent Klijnsma, voormalig eigenaar, blijft voorlopig nog betrokken bij de onderneming en gaat zich verder specialiseren in o.a. de roerwerken voor de Voltman tanks.

Voltman is inmiddels ruim 40 jaar een begrip als het gaat om technisch hoogstaande RVS machines. Niet alleen in Nederland, maar ook in Frankrijk, Duitsland, Canada, Verenigde Staten en België. Klanten uit o.a. de food industrie en de agrarische sector kunnen per 1 januari terecht aan de Gelkenhorsterweg 1 te Barneveld voor een maatwerk Voltman tank. Volledig afgestemd op de wensen en eisen van de branche. 

Tanks, speciale assemblage

Voltman onderscheidt zich onder andere door speciale assemblage van tanks. Naast standaardmaten zijn ook speciale uitvoeringen mogelijk. Indien nodig wordt een roerwerk toegepast, wat zorgt voor een optimale werking van de mengtanks. Voltman besteed extra aandacht aan de reinigbaarheid van de tanks voor o.a. de food industrie. Door het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, slimme lasprocessen en het slijpen en polijsten van de lassen.

Roerwerken, elke toepassing zijn eigen roerwerk

Dankzij 40 jaar productontwikkeling, onderscheidt Voltman zich ook op het gebied van roerwerken. Meer dan 15.000 soorten roerwerken zijn inmiddels op maat geassembleerd. Elke toepassing vraagt een specifiek roerwerk of mengschoep.

Warmwatertanks, met uitneembare warmtespiraal

Voor optimale verwarming van de warmwatertank wordt deze geleverd met een uitneembaar roodkoperen of RVS warmtespiraal. Deze worden op maat geproduceerd en geselecteerd. O.a. door het gebruik van recyclebare materialen besteedt Voltman ook aandacht aan verduurzaming van de productie. Daarnaast zijn de boilers hoogwaardig geïsoleerd en voorzien van een houten betimmering. Leverbaar in elke gewenste maatvoering, willekeurig van 200 liter tot 22.000 liter!

Kortom: Voltman levert maatwerk tanks, mengers en warmwatertanks. Alles kan gemengd, gekookt, gekoeld, gepasteuriseerd of gesteriliseerd worden met een Voltman tank. Dit alles dankzij ruim 40 jaar kennis en ervaring.

vlnr Vincent Klijnsma, Frans Bostelaar, Gijsbert van de Kolk
Logo Voltman Feed & Food Equipment
advertentie