Henrie van Beusekom
Henrie van Beusekom Startersdagen.com

Gratis inspiratie voor ondernemers tijdens Startersdag Barneveld

22 september 2020 om 08:25 Zakelijk

BARNEVELD ,,Een middag of avond boordevol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden binnen iedere fase van het jonge ondernemerschap.’’ Zo omschrijft de organisatie van de Startersdag het evenement dat donderdag 1 oktober plaatsvindt in het Johannes Fontanus College in Barneveld. De toegang is gratis.

Startersdag Barneveld is bedoeld voor ondernemers die willen starten, net zijn gestart of na een succesvolle start willen doorgroeien. Op het programma staan onder meer een informatiemarkt, kennissessies met ervaren ondernemers en de Barneveld Tomorrow Dagons Den. In lijn met het bekende tv-programma kunnen ondernemers hun idee presenteren aan een panel van ondernemers en investeerders. ,,Je kunt de ‘dragons’ vragen een bedrag te investeren in ruil voor een percentage van je bedrijf. Daarnaast krijg je welgemeende adviezen mee, die jouw idee en je bedrijf sterker maken. Naast geld kunnen de ‘dragons’ ook besluiten je te ondersteunen met huisvesting, coaching, kennis en een uitgebreid netwerk.’’

De organisatie heeft Barnevelder Henrie van Beusekom gestrikt als spreker. Hij vertelt hoe hij direct vanuit de schoolbanken een internationale onderneming met meer dan 250 fulltimers wist op de bouwen. ,,Zijn nieuwsgierigheid, omdenkmentaliteit, positieve vooruitziende blik zorgt ervoor dat hij beginnende en ervaren ondernemers kan helpen in besluitvorming en toekomstvisies. In zijn visie zijn ondernemers de brengers van het geluk’’, meldt de organisatie.

Het middagprogramma in de school aan de Wethouder Rebellaan duurt van 15.00 tot 18.00 uur. Het avondprogramma begint om 18.30 uur en eindigt rond 21.45 uur. De toegang is gratis. Aanmelden via startersdagen.com/evenementen/barneveld/

Startersdag Barneveld is een initiatief van Startersdagen.com in samenwerking met de gemeente Barneveld, Rabobank Gelderse Vallei en Barneveld Tomorrow.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie