John Geurs: ,,Niet iedereen realiseert zich dat je heel veel geld kunt besparen.”
John Geurs: ,,Niet iedereen realiseert zich dat je heel veel geld kunt besparen.” Rinus van Denderen

Het klimaat is een hot topic en daar helpt John Geurs graag bij

27 maart 2024 om 16:48 Zakelijk

WOUDENBERG In een tijd waarin duurzaamheid centraal staat en de prijzen altijd hoog zijn, kan iedereen goed advies gebruiken bij het verduurzamen van zijn of haar woning of bedrijfspand. John Geurs (44) uit Woudenberg is expert in klimaattechniek en staat altijd klaar om klanten te helpen: ,,Niet iedereen realiseert zich dat je heel veel geld kunt besparen.”

Het is een jaar geleden dat John Geurs, na lang tijd onder een baas gewerkt te hebben, voor zichzelf begon. De kou-techniek kende hij al vanuit de autoindustrie. ,,Dat fascineerde me altijd enorm, dus op het gegeven moment wilde ik daar wat meer mee gaan doen.” Geurs is een vakman pur sang en laat dat graag aan de mensen om zich heen zien.

BELANGRIJKE MISSIE

Want klimaattechniek is hot, zegt hij zelf. Bijna iedereen in Nederland heeft wel met duurzaamheidsambities of uitdagingen te maken en het is belangrijk om daarin de juiste keuze te maken. ,,En mensen daar goed bij helpen, dat is mijn belangrijkste missie”, vertelt hij.

Voor iedere klant een passend systeem installeren en nét dat stapje extra zetten

En dat doet hij het liefst in de regio. Met John Geurs haal je namelijk geen verlengstuk van een grote installateur in huis, maar juist een vakman uit de buurt. ,,Ik ken veel mensen al, snap de cultuur en denk graag mee in wat mensen nodig hebben.”

VERWARMEN

Eén van die dingen is kwaliteit: ,,Ik werk alleen met de beste merken. Alleen dan kan ik een stukje kwaliteit richting mijn klanten waarborgen.” 

Geurs houdt zich voornamelijk bezig met het inbouwen van airco’s, maar het valt hem op dat nog niet iedereen zich realiseert welke voordelen het gebruik van een airco kan hebben. Zo kunnen airconditioners tegenwoordig óók vaak verwarmen. ,,En negen van de tien keer is dat véél voordeliger dan verwarmen op de traditionele manier: door je radiator of vloerverwarming bijvoorbeeld.” 

Voor Geurs is dát het unieke aan zijn vak: ,,Voor iedere klant een passend systeem installeren en nét dat stapje extra zetten.”

Meer info: www.geursklimaattechniek.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie