Afbeelding
Foto Shutterstock

De trends van 2022 voor jouw interieur

Partnercontent

Ben je hard op zoek naar iets nieuws voor in je huis? Wil je jouw interieur even een goede boost geven? Dat snappen wij maar al te goed. Deze zomervakantie is het aan jou om van je huis weer een thuis te maken. Een plek waar je na een lange dag werken even helemaal tot rust kan komen. In dit artikel geven we jou een aantal tip voor een compleet nieuwe stijl in jouw huis.

Een likje verf kan nooit geen kwaad

Het lijkt misschien heel vanzelfsprekend, maar dit is ook meteen de reden waarom iedereen het vergeet. Heb jij ook een grote verkleurde wand in jouw woonkamer of keuken? Dan is het deze zomer het moment om hem een leuk en vrolijk kleurtje te geven. Een tijdje geleden waren witte wanden helemaal in. Maar de kleuren zijn terug van weggeweest. Een mooie zachte kleur beige of juist olijfgroen. Door de muren een kleurtje te geven breng je sfeer aan in jouw woning. Let wel op dat het niet te druk wordt, geef bijvoorbeeld één muur een kleurtje en houd de rest van de muren crème.

Geef jouw keuken een boost!

De keuken is het middelpunt van de woning. ‘s Avonds gezellig koken en daarna heerlijk genieten van een wijntje. Denk jij ook al langer na over een nieuwe keuken, maar is de keuken eigenlijk nog veel te goed om hem weg te slopen? Denk hier goed over na, want er zijn talloze opties om jouw keuken een flinke boost te geven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de keukenkastjes een andere kleur te geven of om een nieuw werkblad aan te brengen in de keuken. Neem eens een nieuw eettafel. De eettafel is namelijk het hart van de keuken. Wil je graag een chique keuken? Dan is een oud eiken tafel bijvoorbeeld écht iets voor jou. Wanneer je op zoek bent naar een uniek ontwerp, laat je een eettafel hier op maat ontwerpen.

En, er was licht!

Licht is heel belangrijk in ieder interieur, maar helaas wordt licht vaak verkeerd gebruikt. Test bijvoorbeeld met verschillende lampen. Zit je gezellig te dineren, dan heb je sfeerverlichting nodig. Maar werk je op de dinsdag altijd vanuit huis, dan heb je helder en verfrissend licht nodig. Denk ook om daglicht. Daglicht geeft je namelijk gedurende de dag erg veel energie, iets wat je erg goed kunt gebruiken. 

advertentie
advertentie