Afbeelding
Foto: Unsplash

Tips voor de aanschaf van een nieuw horloge

Partnercontent

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid, zoals een jubileum voor een huwelijk of wil je iemand graag verwennen? Dan is een nieuw horloge altijd een mooi cadeau. Natuurlijk kan jij jezelf ook verwennen met een horloge. Lees hier waar jij op moet letten bij de aanschaf van een nieuw horloge.

Merk

Afhankelijk van je budget kan je kijken naar bepaalde merken. Ben je op zoek naar een cadeau voor een speciale gelegenheid of heb je net een bonus gekregen? Kijk dan eens naar de verschillende horloges van het merk Rolex. Je kunt makkelijk rolex horloges kopen online. Wel is het slim om eerst in de winkel te kijken naar verschillende modellen, zodat je ook het horloge van tevoren kunt voelen aan je pols. Vaak wordt er gedacht aan een heel hoge prijs voor Rolex horloges. Echter zijn er verschillende prijscategorieën voor Rolex. Je kunt al een Rolex kopen voor rond de 3000 euro.  De horloges van Rolex zijn van erg hoge kwaliteit, waardoor je waar krijgt voor je geld. Ook is het horloge erg accuraat qua tijd.

Bandje

Het is belangrijk dat je het bandje fijn vindt voelen. Je kunt in de winkel een bepaald model passen zodat je weet dat dit model goed voelt. Vervolgens kan je dan online binnen dit model verder kijken. Online is er namelijk meestal een groter aanbod qua soorten horloges. Je kunt de maat voor je horlogebandje bepalen door je pols om te meten met een meetlint. Je meet rondom je pols onder het knobbeltje op je pols. Wil je voor iemand een horloge kopen, maar wil je dat het een verrassing is? Dan kan je meestal in een andere horloge van hem of haar de maat terugvinden.

Verzekering

Als je een Rolex horloge wilt aanschaffen is het slim om te kijken of dit valt onder je verzekering en eventueel je verzekering uit te breiden. Een voordeel van online je horloge kopen is dat je makkelijker gebruik kunt maken van je garantie. Als je iets in de winkel koopt kan het zijn dat je het bonnetje per ongeluk kwijtraakt. De garantie per soort merk horloge verschilt. Zo heb je met een Rolex meestal vijf jaar garantie vanaf de aankoopdatum dat je horloge goed werkt.

Bij de aankoop van een nieuw horloge is het vooral belangrijk dat je het horloge mooi vindt. Kijk eerst naar verschillende horloges. Een horloge voor iemand anders kopen kan daardoor erg lastig zijn. Een horloge is daarom vooral een goed cadeau voor iemand die je goed kent. Zo kan je een goed horloge uitkiezen. Vergeet niet de bon te bewaren, zodat je desnoods nog het horloge kunt ruilen.

advertentie