Afbeelding
Foto: Pixabay

Zó kun je de beste mondkapjes kopen

19 november 2021 om 13:38 Partnercontent

Is het voor jou de hoogste tijd om nieuwe mondkapjes te kopen? Reageer je hiermee op de nieuwe maatregelen vanuit de overheid? Of ben je op dit moment niet meer tevreden met jouw huidige mondkapje(s)? Of heb je op dit moment geen reserve mondkapjes meer? Dan doe je er inderdaad verstandig aan om nieuwe mondkapjes te kopen.

Mondkapjes kopen is echter niet super eenvoudig. Je kunt namelijk uit veel varianten kiezen, waaronder de onderstaande:

- Wegwerp mondkapjes: wil jij jouw mondkapje slechts één keer dragen? Dan kies je het beste voor de wegwerp mondkapjes. Deze mondkapjes kun je maar één keer dragen, waarna je ze weg kunt gooien. Zorg er wel echt voor dat je deze mondkapjes ook daadwerkelijk maar één keer draagt.

- Stoffen mondkapjes: je kunt ook voor de aanschaf van stoffen mondkapjes kiezen. Ten opzichte van de wegwerp mondkapjes zien deze mondkapjes er veel fraaier uit. Ook vinden veel mensen dat de stoffen varianten aangenamer zitten.

- Medische mondkapjes: tot slot kun je ook voor de zogeheten FFP2 mondkapjes kiezen. Dit zijn de welbekende medische mondkapjes, welke in bijvoorbeeld Duitsland verplicht worden gesteld. Volgens onderzoeken brengen deze mondkapjes de best mogelijke bescherming met zich mee.

Maar welke van deze varianten gaat jouw voorkeur uit? Zet jouw wensen op een rijtje en kijk vervolgens ook naar andere belangrijke criteria.

Design van het mondkapje

Het kan ook geen kwaad om naar het design van het mondkapje te kijken. Ga je bijvoorbeeld voor een stoffen mondkapje met een leuk patroontje? Of ga je het liefste voor een wegwerp mondkapje in het blauw? De keuze is volledig aan jou.

Hoeveelheid mondkapjes

Tevens doe je er verstandig aan om goed naar de hoeveelheid mondkapjes te kijken. Heb je op dit moment aan één stoffen mondkapje voldoende? Of wil je graag honderden wegwerp mondkapjes kopen. Aan jou de keus.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Het advies is om altijd voor mondkapjes van gerenommeerde merken te kiezen. Deze merken weten immers kwaliteit te leveren. Welk bedrag je daarvoor moet betalen, is eigenlijk van ondergeschikt belang. Jouw gezondheid is immers onbetaalbaar!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie