Afbeelding
Foto: Unsplash

Goedkoop parkeren bij vliegvelden? 3x tips!

Partnercontent

Ga jij binnenkort een vakantie boeken? Dan kan het een goede mogelijkheid zijn om de auto te parkeren bij het vliegveld. Op deze manier hoef je geen rekening te houden met anderen en kun je vertrekken wanneer je wilt. Je hoeft niet te reizen met het openbaar vervoer, je hoeft geen taxi te pakken en niemand hoeft je af te zetten of op te halen bij het vliegveld. Parkeren bij het vliegveld kan dan ook een makkelijke oplossing zijn. Echter wil je natuurlijk niet dat dit te hoog oploopt in de kosten. Hoe je goedkoop kunt parkeren bij vliegvelden? Lees snel verder, wij zetten vier handige tips voor je op een rij!

Online reserveren

Wil je graag zo goedkoop mogelijk parkeren bij een vliegveld? Dan is het aan te raden om deze parkeerplek online te reserveren. Wanneer je dit namelijk niet doet, betaal je meestal een duurder inrijtarief, aangezien de goedkope parkeermogelijkheden dan vaak al volgeboekt zijn. Wanneer je in een vroeg stadium al jouw parkeerplek boekt, kan jou dit dus een hoop geld schelen. Wacht het dus niet af, boek jouw parkeerplaats echt online. Hier zal je alleen maar profijt van hebben!

Vlieg vanaf Duitsland

Moet je jouw vakantie nog boeken? Dan kan het een aanrader zijn om vanaf Duitsland te vliegen. En om dan je auto bij een vliegveld in Duitsland te parkeren. Waarom? Omdat het parkeren in Duitsland hierbij het goedkoopst is, zeker als je voor een langere tijd een parkeerplek nodig hebt. Parkeren bij Keulen Airport is bijvoorbeeld een goede optie. Als je graag geld wilt besparen op een parkeerplek bij een vliegveld, kun je dus het beste vanaf Duitsland vliegen en dus hier parkeren. Ga je best een tijdje op vakantie? Lang parkeren bij Düsseldorf airport is dan ook zeker de moeite waard om te overwegen.

Reis buiten de schoolvakanties om

Als je graag zo goedkoop mogelijk wilt parkeren bij een vliegveld, dan is het verstandig om geen vakantie te boeken in de periodes van de schoolvakanties. Dit zijn namelijk periodes waarin veel mensen reizen en dus ook parkeren. Niet alleen de reis is duurder in deze periodes, ook het parkeren. In drukke periodes kan het dus zo zijn dat je veel meer voor een parkeerplek betaalt dan dat je gaat in een minder drukke periode. Als je niet te veel geld kwijt wilt zijn aan een goede parkeerplek bij een vliegveld, is het dus aan te raden om niet in de schoolvakanties te reizen. Kies een rustigere periode uit. Zo bespaar je én op je reis én op de parkeerplek: een win-winsituatie!

Zo goedkoop mogelijk een parkeerplek boeken bij een vliegveld: met deze tips kom je al een heel eind. Parkeren bij een vliegveld hoeft op deze manier dan ook echt niet veel geld te kosten. En dat terwijl parkeren bij een vliegveld wel degelijk veel voordelen heeft, waardoor het zeker de moeite waard is om te overwegen. Regel op tijd een goede parkeerplek en begin op deze manier zonder stress aan jouw welverdiende vakantie!

advertentie