Afbeelding
Foto door form PxHere

Geef je Barneveldse woning nét dat beetje extra!

28 juni 2021 om 13:11 Partnercontent

Ben je woonachtig in Barneveld? En heb je een koopwoning waar je het liefst de rest van je leven wil blijven wonen? Dan wil je natuurlijk dat je huis van binnen en buiten helemaal voldoet aan jouw eisen en wensen. Met name het interieur kan van je Barneveldse huis een echt thuis maken. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen wensen met betrekking tot hun droomhuis. De een geeft de voorkeur aan een modern interieur, terwijl de ander het liefst kiest voor een industrieel of juist landelijk interieur. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, wij geven je graag een aantal tips om je woning in Barneveld nét dat beetje extra te geven.

Beginnen bij het begin: de woonkamer

De woonkamer is voor velen het hart van de woning. Daarom is dit een goed begin! Een trend die je de laatste tijd veel ziet is om in de woonkamer een glazen deur te plaatsen naar de hal. Dit zorgt niet alleen voor een compleet nieuwe look, maar het brengt ook nog eens veel voordelen met zich mee. Een glazen deur zorgt namelijk voor veel lichtinval en dat laat je woonkamer optisch groter lijken. Zo geef je met slechts één aanpassing in huis een totaal nieuwe look aan je interieur.

Keuken make-over

Is jouw woonkamer al helemaal naar wens? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden in je keuken? Dan bij deze alvast de tweede handige tip! Een keuken is natuurlijk dé plek om lekkere gerechten te bereiden, en de kans dat daarbij de keuken vies wordt is er groot. Spetters van eten, of vetvlekken kunnen veel rommel en viezigheid veroorzaken. Een glazen achterwand voor in de keuken is daarom dé ideale oplossing. Het is namelijk niet alleen praktisch, maar het ziet er ook nog eens heel mooi en stylish uit! Zo is het mogelijk om een glazen achterwand helemaal naar eigen wens samen te stellen. Je kunt kiezen voor een variant van glas, maar het is ook mogelijk om de achterwand met een print te laten bedrukken. Zo maak je je keuken nóg specialer en unieker. Een glazen keuken achterwand is namelijk een echte eyecatcher!

Aan de slag in de badkamer

Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Dan is het wellicht een idee om je badkamer eens een make-over te geven! Hiervoor hoef je écht niet de hele badkamer opnieuw in te richten. Want ook met een kleine aanpassing kun je al een heel groot verschil maken. Denk bijvoorbeeld eens aan glazen douche wand. Net zoals bij de glazen deur in de woonkamer geldt dat je hiermee veel transparantie creëert, wat uiteindelijk zorgt voor een ruimere badkamer. Een andere leuke optie is om een nieuwe spiegel te plaatsen in de badkamer. Een ronde, ovalen of vierkante spiegel kan in één klap een totaal nieuwe sfeer meegeven aan je badkamer. Daarnaast geldt ook hierbij dat je deze helemaal naar eigen wens kunt uitkiezen of op maat kunt laten maken. Iedere vorm heeft zo een eigen unieke en speelse uitstraling. Welke het beste bij jouw badkamer past, hangt af van verschillende factoren en de interieurstijl die je in jouw woning hebt doorgevoerd. Wat je voorkeur ook is, je kunt er in ieder geval alle kanten mee op! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie