Afbeelding
Foto door form PxHere

Maak van je huis een thuis met behulp van muurdecoratie!

23 april 2021 om 12:38 Partnercontent

Is je huidige woning toe aan een frisse wind? Of heb je onlangs een nieuwe woning gekocht en ben je op zoek naar leuke muurdecoratie om de wanden mee aan te kleden? Dan ben je bij YourDecoration aan het juiste adres. Van film posters tot kunst, en van schilderijen tot ophangsystemen: je vindt in de online webshop gegarandeerd dat ene pareltje waar je naar op zoek bent. Dankzij het brede assortiment zit er altijd een gave opdruk, print of afbeelding bij die voldoet aan al je eisen en wensen. Gaat je voorkeur bijvoorbeeld uit naar een realistische filmposter? Of misschien toch liever een abstract schilderij? Alles is mogelijk!

Lege, kale muren zijn vanaf nu verleden tijd

Of je nu een grote muur wilt aankleden, of een klein leeg plekje op de muur wilt invullen: afhankelijk van de ruimte kun je kiezen uit één van de vele formaten posters, schilderijen, behangrollen en meer. Gaat het in jouw situatie om het aankleden van een groot oppervlakte? Bekijk dan zeker eens onze ruime collectie met fotobehang. Hier vind je de meest uiteenlopende rollen behangen terug. Sterker nog: er is zo veel keuze dat je waarschijnlijk niet eens kunt kiezen! Om je hier een handje bij te helpen hebben we ons fotobehang opgedeeld in verschillende categorieën. Denk hierbij aan hout, architectuur, dieren, sport, bergen, bloemen en meer! Laat je inspireren door de vele mogelijkheden of ga gericht opzoek naar de afbeelding of print van jouw voorkeur.

Ga zelf creatief aan de slag

Ben jij niet zo’n held in behangen? Of wil je graag een kleiner gedeelte van een muur voorzien van decoratie? Bekijk dan zeker eens de collectie posters en bijpassende fotolijsten. Ook hierbij geldt dat je keuze hebt uit eindeloos veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om 2 staande fotolijsten naast elkaar te plaatsen met hetzelfde formaat en in dezelfde kleur. Maar je kunt ook een soort collage maken met meerdere fotolijsten in verschillende formaten en kleuren. Hierdoor kun je je muurdecoratie helemaal naar eigen wens samenstellen en op maat maken. Zo heb je bij fotolijsten de keuze uit verschillende materialen, kleuren, profielen en formaten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een passe partouts te plaatsen in de fotolijsten. Kortom: laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de vele verschillende mogelijkheden.

Eindeloos inspiratie opdoen

Ontdek jij naarmate je door de webshop scrolt steeds weer nieuwe, leuke ideeën die je wilt toepassen in je woning? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Ook als je nog niet helemaal weet waar je precies naar op zoek bent, kun je in onze webshop de nodige inspiratie opdoen. Daarnaast kun je ook verschillende posters, fotolijsten en/of andere producten bestellen om thuis eerst eens te bekijken hoe het zal staan. Heb je een keuze kunnen maken? Wellicht kun je de overige producten dan wel elders in het huis aan de wand bevestigen. En zo niet, dan is het ook mogelijk om deze retour te sturen. Wel zo makkelijk! 

advertentie
advertentie
advertentie