Afbeelding
Letselschade expert

Dit kan een letselschade expert voor je betekenen

30 april 2021 om 09:45 Partnercontent

Ben je onlangs slachtoffer geworden van een verkeersongeluk of een bedrijfsongeval? En heb je als gevolg hiervan letselschade opgelopen? Dan is de kans groot dat je hierdoor veel kosten hebt moeten maken. Denk aan schade aan je voertuig, lichamelijke schade, reiskosten naar het ziekenhuis etc. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend en dat geldt zeker wanneer de kosten erg hoog zijn. Wanneer je in deze situatie het slachtoffer bent, kun je de verantwoordelijke partij aansprakelijk stellen en mogelijk een vergoeding aanvragen voor de gemaakte schade en onkosten. Hoe dit precies werkt en waar je als slachtoffer mogelijk recht op hebt, vertellen we je graag.

Beginnen bij het begin: raadpleeg een letselschadejurist

Om de tegenpartij aansprakelijk te kunnen stellen en een eventuele schadevergoeding te kunnen ontvangen, is het allereerst belangrijk om een letschadejurist in te schakelen. Hij of zij kan helpen met het in kaart brengen van de geleden schade, een inschatting maken van de hoogte van de vergoeding en regelt ook de gehele procedure voor een zo goed mogelijk eindresultaat.

Een gespecialiseerde letselschadejurist berekent de letselschade en dient een schadeclaim voor je in. Hierbij worden niet alleen de oppervlakkige kosten meegerekend, zoals schade aan uw voertuig en ziekenhuiskosten. Maar bijvoorbeeld ook verlies van inkomen, een fitnessabonnement waarvan je momenteel geen gebruik kunt maken en de kosten voor een honden uitlaatservice, wanneer je als gevolg van het ongeval zelf niet meer kunt wandelen met je hond. Maar ook hulp van familieleden, kennissen en/of vrienden mogen hiertoe berekend worden. Deze vorm van hulp kost wellicht geen geld, maar wel tijd. Daarom moet deze kostbare tijd ook worden vergoed. Daarnaast had hiervoor ook externe hulp ingeschakeld moeten worden wanneer vrienden, kennissen en/of familie hierbij niet hadden kunnen helpen.

Wie kan ik raadplegen voor hulp en advies?

Ben je overtuigd van de kracht van een goede letselschade jurist? En wil je niets liever dan samenwerken met het beste bureau op het gebied van dit specialisme? Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht is opgericht vanuit de ervaring om er écht te zijn voor de slachtoffers. In tegenstelling tot veel andere letselschade bureaus, is JBL&G niet opgericht om over de rug van slachtoffers veel geld te verdienen. Wij staan alle letselschade slachtoffers daarom gratis bij. Daarnaast zijn wij actief in heel Nederland, en hebben wij ruim 15+ jaar ervaring met dergelijke letselschade zaken. Of u nu verkeersslachtoffer bent, bent gebeten door een hond of een arbeidsongeluk hebt gehad. Bij JBL&G helpen wij alle slachtoffers van letselschade, ongeacht de oorzaak.

Hoe hoog is mijn letselschade vergoeding ongeveer?

Vraag je je af hoeveel je mogelijke schadevergoeding zal zijn? De specialisten van Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht kunnen u een realistische inschatting geven van de mogelijke schadevergoeding. Wanneer onze specialisten meer informatie hebben over het ongeval, de schade en het herstel, kunnen zij een realistische inschatting maken van de eventuele hoogte van de letselschadevergoeding. 

advertentie
advertentie
advertentie