Afbeelding
Foto door form PxHere

Waar let je op bij het kopen van een powerbank?

21 april 2021 om 13:16 Partnercontent

In alle haast ben je vertrokken naar je werk, school of afspraak. Net wanneer je wil kijken of je nog op tijd bent, is je telefoon leeg. Deze situatie is herkenbaar voor velen. Er zijn dan eigenlijk nog maar twee verschillende mogelijkheden: stressen in de hoop op tijd te zijn OF je powerbank tevoorschijn halen en je telefoon opladen. Over de laatste optie zullen wij jou in deze blog meer vertellen.

 Een powerbank is een handige gadget die jou nog wel eens vele malen uit de brand kan helpen. Het is een externe batterij die ervoor zorgt dat je je apparaten onderweg kan opladen als er geen stopcontact in de buurt is. Door de powerbank thuis op te laden, kun je (afhankelijk van de capaciteit van de powerbank) door middel van een usb-aansluiting onder andere je telefoon, tablet of zelfs laptop koppelen en opladen. Vaak zijn je apparaten weer in mum van tijd klaar voor gebruik.

 Als je een powerbank wilt aanschaffen voor jezelf of voor anderen zijn er een paar punten waar je op kunt letten. Namelijk: wat is het doel waarvoor je de powerbank aanschaft? Hierbij is het kijken naar de batterijcapaciteit van de powerbank het meest belangrijk. Powerbanks tot 3000 mAh (milliampère/uur) gaan voor één oplaadbeurt mee bij een telefoon. Powerbanks vanaf 3000 mAh gaan voor wel zeker drie oplaadbeurten mee. Dan zijn er ook nog powerbanks vanaf 10.000 mAh, deze laden telefoons of tablets tot wel vijf keer maximaal op. En deze kunnen zelfs tablets en laptops opladen.

Dan kun je bij het aanschaffen van een powerbank ook nog letten op de grootte. Sommige powerbanks zijn heel compact en zijn dan ook in alle tassen of zakken makkelijk mee te nemen. Deze zijn handig voor de mensen die vaak haast hebben en snel nog even de powerbank mee zullen pakken. Powerbanks met een grotere capaciteit hebben vaak ook een groter formaat, Dit zijn perfecte gadgets om te geven aan bijvoorbeeld (zaken)relaties. Juist omdat een powerbank zo waardevol en bruikbaar is. Door powerbanks te bedrukken met eigen logo of persoonlijke boodschap wordt het een nog leuker geschenk. Hierdoor is het niet alleen waardevol voor de persoon die zijn apparaat kan opladen, maar ook zeker waardevol voor je bedrijf. Als de ontvanger de powerbank altijd bij zich heeft en jouw logo is bedrukt op de powerbank, komt de ontvanger regelmatig in contact met jouw merk. Dit is dus een handige en vooral leuke manier om de band tussen de relaties en jouw merk te versterken. Op deze website vind je verschillende powerbanks, zowel met een lage als hoge capaciteit, die je kunt laten bedrukken. Zeker een kijkje waard als je het aan ons vraagt!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie