Spelverdeler Thijs van Gessel van SSS
Spelverdeler Thijs van Gessel van SSS Bram van den Heuvel

Simplex SSS wint nu wel van Vocasa.

27 maart 2022 om 00:43 Overig

BARNEVELD Simplex SSS heeft ook de tweede wedstrijd in de B-poule gewonnen. In Nijmegen werd Vocasa met 1-3 (19-25, 26-28, 25-18, 17-25) verslagen.

Voor de Barnevelders was dit een revanche op de nederlaag die eerder dit seizoen in de competitie werd geleden. ,,Zij kampten wel met wat blessures, toch vind ik dat wij het ontzettend goed gedaan hebben’’, zei Hans Seubring na de duidelijke overwinning. Libero Thijs van Gessel was één van de uitblinkers. ,,Thijs kreeg dit seizoen niet heel veel speeltijd, maar nu liet hij zien wat hij kan. Alle credits gaan naar hem.”

Tom Koops keerde terug na zijn lichte blessure en was meteen weer belangrijk voor de ploeg. SSS verloor de derde set. In de vierde set namen de Barnevelders snel een ruime voorsprong (1-6) en kwamen daarna niet meer in de problemen. ,,Dit is een hele cleane overwinning. Je ziet dat we dit seizoen enorm gegroeid zijn, dat zette zich al in december in. We zijn steeds beter en stabieler geworden.” SSS zou eigenlijk woensdag alweer spelen, maar die wedstrijd gaat niet door.