SSS begon de B-poule met winst op ZVH.
SSS begon de B-poule met winst op ZVH. Erik van 't Land

Simplex SSS begint met winst

19 maart 2022 om 22:50 Volleybal

BARNEVELD Simplex SSS is de B-poule begonnen met een eenvoudige uitoverwinning op ZVH: 1-3 (15-25, 25-23, 21-25, 16-25). Opvallend was dat Hans Seubring een aantal ‘nieuwe gezichten’ liet starten. ,,Tom Koops is geblesseerd, maar bovendien hebben we met elkaar afgesproken dat de jongens die in de competitie niet veel aan bod kwamen nu meer kansen krijgen.”

Vooral Cas Abraham greep zijn kans. De passer/loper hield serverend enorm huis. In de eerste set mocht de Barnevelder liefst zeven keer op rij aanleggen. De overwinning was een doekje voor het bloeden, want de teleurstelling over het mislopen van de kampioenspoule was groot. ,,We voelen ons enorm belazerd over de manier waarop de competitie is uitgespeeld’’, wond Seubring zich nog steeds op. ,,In het belangrijkste weekeinde van het seizoen moesten wij binnen 24 uur twee verre uitwedstrijden spelen. Het was voor ons onmogelijk om goed te herstellen.”

,,Nu is ons doel om zo hoog mogelijk in de B-poule te eindigen. Het begin daarin is goed. Al ben ik niet heel erg verrast. Dit team heeft zich tijdens het seizoen zo enorm ontwikkeld en heeft echt heel veel toekomst.”

advertentie
advertentie
advertentie