Afbeelding
BackfieldRocks

Voorverkoop Backfield Rocks start 17 augustus

15 augustus 2019 om 16:16 Overig

ACHTERVELD De aftrap van het eerste Backfield Rocks festival in Achterveld vindt zaterdag 12 oktober plaats in Ons Gebouw aan de Hessenweg 214. ,,Het betreft een spontaan initiatief van enkele muziekfanaten uit de regio'', meldt Loek Goede namens de organisatie. De voorverkoop begint komende zaterdag 17 augustus.

,,Het programma is divers met de inmiddels bekende rockband AfterBurn als aanjager, met support van DJ Bolleknak, Toffe Ton en Wilma B'', aldus Goede. Hij geeft aan dat de melodieuze rockmuziek uit de jaren '60, '70 en '80 centraal staat op de avond van 12 oktober. De organisatoren verwachten veel liefhebbers uit de regio Barneveld en omgeving. ,,De belangstelling is gepeild en die is nu al groot'', bevestigt Goede namens de initiatiefnemers. Rockhelden uit die tijd die voorbijkomen zijn onder meer ZZ TOP, Golden Earring, Deep Purple, Steppenwolf, Van Halen, Prince, Guns & Roses, Genesis, Metallica, Herman Brood. Kensinton, The Scene, Pearl Jam, en Queen.

Het programma van Backfields Rock begint 12 oktober om 21.00 uur en is doorlopend met live-band en DJ tot na middernacht. De zaal is vanaf 20.00 uur open. Geluid en lichtshow worden volgens Goede professioneel en sfeervol verzorgd.

Kaarten voor Backfield Rocks kosten in de voorverkoop €15,- (aan de zaal €20,-) en zijn vanaf zaterdag 17 augustus verkrijgbaar bij Muziekhandel Van Willigen in Barneveld, De Roskam in Achterveld en The Phonehouse in Voorthuizen.

De netto-opbrengst van het festival gaat naar een goed doel: Zorgmanege Zwanenburg in de Glind.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie