Afbeelding
Welzijn Barneveld

Week van de Jonge Mantelzorger

26 mei 2023 om 10:33 Lokaal Deel je nieuws

Als je opgroeit met zorgen of ziekte thuis ben je een jonge mantelzorger. Dit kan gaan om een chronische ziekte, een verstandelijke of lichamelijke beperking, een verslaving of psychische problemen bij een gezinslid of naaste. Jij bent als jonge mantelzorger #niettemissen!

Jonge mantelzorger zijn betekent dus niet altijd dat je dagelijks zorgt voor iemand uit je gezin. Wel houd je rekening met de ziekte of beperking, omdat je weet dat plannen die je thuis maakt, soms niet kunnen doorgaan. Je moet dus flexibel zijn. Het is niet raar als je je zorgen maakt om de situatie thuis. Jouw zorgen doen ertoe en daarnaast mag je er ook trots op zijn hoe je thuis bijdraagt aan het reilen en zeilen.

1 t/m 7 juni worden de jonge mantelzorgers in het zonnetje gezet tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger. Rond om deze week organiseert Welzijn Barneveld verschillende activiteiten voor Jonge Mantelzorgers. Kom jij gezellig een potje bowlen, pannenkoeken eten, archery tag spelen of ga je mee naar de brandweer? Scan de QR-code of kijk op onze website voor meer informatie: www.welzijnbarneveld.nl/week-van-de-jonge-mantelzorger/

En extra leuk, speciaal voor de week van de jonge mantelzorger geven wij nog een extra cadeautje weg! Bij iedere activiteit waarvoor jij je aanmeldt gaat je naam in de pot en aan het einde van de week trekken wij een winnaar uit deze pot. Wat kan je winnen? Dat houden we nog even geheim! Houd onze socials in de gaten voor meer informatie....

Ben je een jonge mantelzorger en kan jij wel een luisterend oor gebruiken of wil je graag deelnemen aan de activiteiten neem dan contact op met Irma Kattekamp mantelzorg@welzijnbarneveld.nl | 0342 745 831.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie