Een keuze uit het aanbod
Een keuze uit het aanbod JDuroy

Lekker lezen in de zomer! Korting op romans en kinderboeken in Hivos-boekwinkel Barneveld

30 juni 2018 om 23:24 lokaal Deel je nieuws

De zomer is voor veel mensen een mooie tijd om lekker te lezen. Op reis, aan het strand of gewoon thuis, overal kun je je verdiepen in een mooi boek. Daarom heeft de tweedehands boekwinkel van Hivos in Barneveld in de maand juli een actie op romans en kinderboeken. Voor deze boeken geldt de hele maand 'Twee voor de prijs van één', ofwel bij aankoop van twee boeken krijgt u het goedkoopste boek gratis. Voor alle leeftijden valt er dus een aanbieding te scoren. 
Evenals de afgelopen maanden gaat de opbrengst van de verkoop naar ons partnerproject van 'Stop Kinderarbeid' in Oeganda. U ondersteunt daarmee de organisatie NASCENT bij het uitbannen van kinderarbeid uit één van de armste wijken van de hoofdstad Kampala. En daarmee helpt uw aankoop mee aan millenniumdoel 2: alle jongens en meisjes gaan naar school.
De Hivos-winkel is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:30 t/m 16:00 uur in gebouw De Ark aan Kapteijnstraat 20 (hoek Catharijnesteeg, vlakbij het centrum). Meer info of zelf actief worden? Bel 0342-412376 (tijdens openingsuren), mail naar hivos.barneveld@gmail.com, of laat een bericht achter op https://www.facebook.com/BarneveldHivos.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie