Afbeelding
ANP Foto

Bromfietser rijdt door na ongeluk in Barneveld: politie zoekt getuigen

7 juni 2018 om 08:24 lokaal

BARNEVELD Een 78-jarige man uit Barneveld is maandag gewond geraakt bij een ongeval op de Scherpenzeelseweg in zijn woonplaats. Het slachtoffer is met diverse schaafwonden, een fikse hoofdwond, een oogwond en een aantal gekneusde ribben overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval werd veroorzaakt door een nog onbekende bromfietser, die na het incident door reed in de richting van Barneveld. De politie is op zoek naar getuigen.

De bromfietser reed maandag rond 17.00 uur met hoge snelheid op de Scherpenzeelseweg, toen drie fietsende tienermeisjes vanuit tegenovergestelde richting naderden. Het slachtoffer fietste achter de meisjes, ook richting Scherpenzeel. Om nog onduidelijke redenen verloor de bestuurder van de bromfiets de macht over het stuur, waardoor hij achtereenvolgens een van de meisjes en de 78-jarige Barnevelder raakte. Hierdoor kwam het slachtoffer lelijk ten val.  Ook één van de meisjes raakte gewond.

De politie is zoek naar mensen die het ongeval hebben zien gebeuren. Ook met de bestuurder van de bromfiets wil men graag in contact komen.
De politie is te bereiken via 0900-8844. Daarbij kan het registratienummer 2018245549 worden vermeld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie