Bij Muziek op Schoot maken kinderen van 0 tot 4 jaar samen met hun (groot)ouders muziekplezier.
Bij Muziek op Schoot maken kinderen van 0 tot 4 jaar samen met hun (groot)ouders muziekplezier. Coen Beijer

Wintercursus Muziek op schoot bij Muziekschool Barneveld

4 november 2021 om 13:48 Lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 17 en donderdag 18 november starten de wintercursussen Muziek op Schoot bij Muziekschool Barneveld. Deze cursus voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouder of verzorger zit boordevol feestelijke liedjes, passend bij deze tijd van het jaar. Een belangrijk doel van de cursus is samen plezier hebben met muziek. Om deel te nemen hoeven de ouders/begeleiders niet muzikaal te zijn. De cursus vindt plaats in de ochtend, bestaat uit 11 lessen en kost €93,50. Inschrijven kan via www.muziekschoolbarneveld.nl. 

Goed voor de ontwikkeling
Het zingen van liedjes, bewegen en samen dingen doen in een groep draagt bij aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Er wordt gebruik gemaakt van instrumentjes, de kinderen luisteren en kijken naar muziekspel en maken vooral zelf veel muziekplezier. De cursisten krijgen een boekje met de geleerde liedjes mee naar huis. De liedjes kunnen ook een hulpmiddel zijn bij de opvoeding. Met behulp van de liedjes wordt het aantrekken van een jas en zelfs het opruimen van speelgoed een feestje!

Veiligheid voorop
Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM, zodat de kinderen en hun (groot)ouders bij ons veilig muziekplezier kunnen maken. De lessen worden gegeven in een groot lokaal met kleine groepjes, zodat er ruim voldoende afstand gehouden kan worden. Het protocol dat wij hanteren wordt na aanmelding toegestuurd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie