Lunchroom de Rozerie
Lunchroom de Rozerie Rozelaar

Terras Lunchroom de Rozerie gaat weer open

21 mei 2021 om 11:38 Lokaal Deel je nieuws

Op dinsdag 25 mei opent het gezellige terras van Lunchroom de Rozerie weer ‘haar deuren’. De Lunchroom heeft in de afgelopen tijd een nieuwe uitstraling gekregen en een nieuwe menukaart.

De openingstijden zijn: maandag van 11.30-17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur en zaterdag van 9.30-17.00 uur. Lunchroom de Rozerie bevindt zich op Langstraat 21.

Van harte welkom!

Lunchroom de Rozerie
De Rozerie is een bijzondere lunchroom. Onze koffie bijvoorbeeld, die is heerlijk. Onze smaakvolle en verrassende lunches worden met zorg bereid met verse producten. En de bediening? Laat dat maar over aan onze medewerkers: mensen met een verstandelijke beperking. De Rozerie is voor hen een leerwerkplek. Ze leren voor gastheer of gastvrouw óf voor keukenmedewerk(st)er. Midden in de samenleving, precies wat de Rozelaar zo belangrijk vindt.

De Rozelaar is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met ons vind je een warme plek in de samenleving. Dat doen we met zinvolle dagbesteding. Een fijne plek om te wonen. En waardevol werk. We geven liefdevolle zorg, vanuit onze christelijke identiteit.

advertentie
advertentie