Afbeelding
Pauw Media

Abonnees kiezen goed doel haringparty Barneveldse Krant

2 mei 2018 om 13:35 lokaal

BARNEVELD Lezers van de Barneveldse Krant gaan bepalen welk lokaal goed doel de opbrengst krijgt van de veiling van een vaatje Hollandse Nieuwe tijdens de jaarlijkse haringparty in juni.

Suggesties voor een goed doel in de gemeente Barneveld zijn tot en met dinsdag 15 mei welkom door een mail te sturen naar barneveldsekrant@bdu.nl. De aanmelding moet zijn voorzien van een korte toelichting op het gekozen project en de naam en telefoonnummer van een contactpersoon.

De redactie nomineert daarna drie goede doelen. Vervolgens kunnen abonnees een week lang op deze doelen stemmen via een poll op www.barneveldsekrant.nl. De precieze termijn wordt later deze maand bekend gemaakt.

Het goede doel met de meeste stemmen op de website ontvangt de opbrengst van de haringparty. Het netwerkevenement van de Barneveldse Krant, in samenwerking met cateraar De Preuverie, is dit jaar op woensdag 13 juni bij kasteel De Schaffelaar.

De afgelopen twee jaar ging de opbrengst van het geveilde haringvaatje naar voedsel- en kledingbank Hulp aan Elkaar (6.800 euro) en de Stichting Huifbedrijden Barneveld (8.200 euro).

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie